Budatínska, Bratislava - Petržalka, okres Bratislava V

2-izbový byt s lodžiou a garážovým stojiskom na Budatínskej

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Úžitková plocha 79 m2

Informácie o ponuke č. 1008

Ponúkame exkluzívne na predaj veľký 2-izbový byt s lodžiou a garážovým státim. Výmera bytu je 79 m2 + lodžia 4,87 m2 + 14,70 m2 garážové státie.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt pozostáva z dvoch veľkých izieb, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne, špajze, lodžie a veľkého šatníka, ktorý je možné využiť aj ako pracovňu. V bytovom dome sa nachádza aj kočikáreň, ktorú je možné využívať. V garáži je inštalovaný kamerový a elektronický zámkový systém. Prístup do garáže a do domu majú len osob vlastniace čip.

Cena bytu je uvedená vrátane podielov na spoločných priestoroch a podielov na pozemku. Garážové miesto je možné dokúpiť za 14 900 €. Nachádza priamo pod bytovým domom a byt sa nachádza na 7. nadzemnom podlaží s výťahom.

Náklady na služby a energie sú len 136 € / mesiac vrátane klimatizácie. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2006. Je zateplený minerálnou vlnou. Bytový dom má vlastnú kotolňu a vykurovanie v byte je možné regulovať.

Byt sa nachádza v obľúbenej časti Petržalky, v ktorej je kompletná občianská vybavenosť, vrátane rýchleho napojenia na diaľničný obchvat. Do centra mesta, ako aj do Rakúska či Maďarska sa dostanete aj v najväčšej špičke za pár minút.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska