Kysucký Lieskovec, Kysucký Lieskovec, okres Kysucké Nové Mesto

3-izbový byt s 2 balkónmi pri Kysuckom Novom Meste

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Úžitková plocha 84,48 m2

Informácie o ponuke č. 1019

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 84,48 m2 3-izbový byt v Kysuckom Lieskovci s dvoma balkónmi orientovanými na severovýchod a juhovýchod.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Vstup do bytu tvorí priestranná chodba so vstavanou skriňou, samostatným wc a kúpeľňou. Ďalej, dve samostatné nepriechodné izby, z toho jedna s priestranným šatníkom. Obývačka je spojená s kompletne zariadenou kuchyňou, ktorá je vybavená so vstavanými spotrebičmi, varným ostrovčekom a barovým pultom.

Veľkou výhodou je samostatne regulovateľné vykurovanie s vlastným ohrevom teplej vody plynovým kotlom. K bytu prislúcha aj pivničná kobka a podiel na pozemku s možnosťou bezplatného parkovania pri bytovom dome.

Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou a technickou vybavenosťou. V blízkosti sú potraviny, lekáreň, ambulancie praktického lekára a stomatológa. Tiež pošta, knižnica, základná a materská škola. Nájdete tu aj futbalové ihrisko, detské ihrisko v areáli bytového domu aj v centre obce.

Lokalita ponúka príjemné bývanie, nie len pre rodiny s deťmi a na skok od Kysuckého Nového Mesta. Nachádza sa len 15 km od Žiliny a rovnakú vzdialenosť od známeho lyžiarskeho strediska Veľká Rača.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Miroslav Drnda, RSc.
Miroslav Drnda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska