Závodská cesta, Žilina, okres Žilina

Zaujímavý 4-izbový byt blízko centra mesta Žilina

Cena: Predané
  • Predaj 4-izbový byt
  • Úžitková plocha 90,78 m2

Informácie o ponuke č. 1024

Ponúkame exkluzívne na predaj 4-izbový byt na ulici Závodská cesta, s kompletne zariadenou kuchyňou a štyrmi lodžiami. Byt bol zmodernizovaný v roku 2014. Podlahová plocha bytu, bez plochy lodžií je 90,78 m2.

3D virtuálna prehliadka

Celkové mesačné náklady na správu a energie sú 175 €. V celom byte je plávajúca podlaha, kombinovaná s dlažbou v kuchynskej časti. V priechodnej kúpeľni je sprchovací kút, rohová vaňa a samostatné WC.

Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sklokeramická varná doska, dizajnový digestor, vstavaná chladnička a umývačka riadu. V priestranných izbách ostávajú veľké manželské postele a skrine. Byt má bezpečnostné dvere.

Byt je priestranný, kvalitne zrekonštruovaný a slnečný. Nachádza sa v blízkosti centra mesta. V blízkosti bytu sa nachádzajú: zástavka autobusu Hálková, zubná a veterinárna ambulancia a stanica Záriečie. Do 10 min. pešo obchodné centrum Aupark, mestská tržnica, zdravotné stredisko a škola. Bezproblémový je aj výjazd autom na obchvat a tiež zo Žiliny.

Byt je vhodný aj pre mladé rodiny s deťmi, alebo na investíciu za účelom jeho následného prenájmu. Je možné ho financovať hypotekárnym úverom, ktorý vám radi a bezplatne zabezpečíme.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Miroslav Drnda, RSc.
Miroslav Drnda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska