Čierne, okres Čadca

Na predaj rodinný dom v pôvodnom stave, obec Čierne

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 130 m2
  • Zastavaná plocha 274 m2
  • Plocha pozemku 512 m2

Informácie o ponuke č. 1031

Ponúkame exkluzívne na predaj 3-podlažný rodinný dom v pôvodnom stave. Dom sa nachádza v peknom prostredí obce Čierne, s výbornou dostupnosťou do okresného mesta Čadca. Odporúčame vám pozrieť si 3D virtuálnu prehliadku, pod ktorou v texte nájdete ďalšie informácie o dome a lokalite.


3D virtuálna prehliadka

Obec Čierne sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou, v ktorej sa nachádzajú: základná škola, materská škola, lekári, lekáreň, pošta, obchody, autobusové zastávky (KIA, Mobis), železničná stanica, široká paleta služieb obyvateľom, reštauračné a ubytovacie zariadenia, bohaté kultúrne, spoločenské a športové podujatia. Po sprístupnení diaľničného obchvatu Čadce sa značne zlepšila doprava. Výhodou je tiež dobré dopravné prepojenie na Českú republiku a Poľsko.

Rodinný dom so zastavanou plochou 274 m2 bol postavený v r. 1965 na pozemku o výmere 512 m2. Obvodové murivo so šírkou 470 mm je v dobrom technickom stave. Dom bol postavený na kamenných základoch, pričom strop je betonový a strecha domu je plechová, udržiavaná náterom. Dom je však vhodný na kompletnú rekonštrukciu - modernizáciu.

Rodinný dom je podpivničený, pričom disponuje dvomi obytnými podlažiami. Na prvom podlaží sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa a toaleta. Na druhom podlaží sú 2 izby, špajza, odkladací priestor a povala. Dom je napojený na verejný vodovod, plyn a elektrinu. Odpadová voda ústi do kanalizácie. Plynový kotol a kotol na pevné palivo boli vymenené v roku 2017.

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať úverom na kúpu nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám náš finančný agent pripraví úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom rodinného domu do vášho osobného vlastníctva, katastrálne (vklad vlastníckého práva a list vlastníctva) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Kontaktujte nášho realitného agenta, ktorý vám ochotne poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku domu.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska