Mojš, Mojš, okres Žilina

Dvojdom so slnečnou záhradou v obci Mojš pri Žiline

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Úžitková plocha 93 m2
  • Zastavaná plocha 99,58 m2
  • Plocha pozemku 429 m2

Informácie o ponuke č. 1032

Ponúkame exkluzívne na predaj jednopodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 93 m2, terasou 33 m2 a so 429 m2 pozemkom, vzdialený iba 3,5 km od Žiliny.

Dom je súčasťou už dokončenej obľúbenej zóny piatich dvojdomov v obci Mojš s kompletnou občianskou vybavenosťou obchody, materská škôlka, zábavné centrum pre deti a priamou cestou k obľúbenej rekreačnej zóne Vodné dielo Žilina.


3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

K dispozícii má kryté parkovacie státie pre jedno auto, z ktorého je priamy prístup do rodinného domu. Spevnená plocha pred domom, s povrchom zo zámkovej dlažby, umožňuje zaparkovanie ďalšieho auta.

Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2012. Má premyslenú dispozíciu, dve spáľne, kúpeľňu s vaňou aj sprchovým kútom, samostatné WC s priestorom pre práčku a sušičku. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou jedálenským kútom, v ktorej si môžte spríjemniť strávené chvíle pri krbovej piecke. V kuchyni nechýba priestranná špajza a dostatok odkladacích priestorov. Predáva sa so všetkými zabudovanými spotrebičmi.

Dom ma príjemnú otvorenú dispozíciu a prevažná časť domu využíva slnečnú južnú stranu. Pocit otvoreného priestoru umocňuje priestranná 33 metrová terasa s prestrešenou pergolou a krásna záhrada, kde je vytvorený detský kútik so záhradným domčekom s pieskoviskom a šmykľavkou. V zadnej časti záhrady nechýba dielňa pre domácich majstrov s celkovou rozlohou 15 m2. Vpredu, pri vchode je priestor vhodný pre sklad náradia, či bicyklov. Dom má dokonca dva zdroje vody. Mestskú vodovodnú prípojku a studňu, ktorá momentálne slúži ako zdroj úžitkovej vody. Celkové mesačné náklady vrátane dodávky energií a internetu na 4-člennú rodinu nepresiahnu 120 €.

Dom je plánovane k dispozícii od letných prázdnin, alebo aj skôr po dohode s majitelmi. Kúpu domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám radi zabezpečíme. Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie osobnej obhliadky.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Miroslav Drnda, RSc.
Miroslav Drnda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska