Saratovská, Bratislava - Dúbravka, okres Bratislava IV

3-izbový byt s lodžiou v bytovom dome Rustica

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 4
  • Počet podlaží 10
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 84 m2

Informácie o ponuke č. 1039

Ponúkame exkluzívne na predaj kompletne zariadený 3-izbový byt, lokalizovaný na Saratovskej ulici v centre mestskej časti Dúbravka. Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží v 10-ročnom bytovom dome RUSTICA.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt má výmeru 84 m2 a loggia 9,6 m2. K bytu prináleží aj garážové stojisko, ktoré sa nachádza na 1. podzemnom podlaží. Výhodou je aj priestranný šatník/sklad, ktorý sa nachádza hneď vedľa vchodových dverí do bytu. Týmto úložným priestorom nedisponuje takmer žiadny byt v tomto bytovom dome. 

Okolie bytového domu Rustica je obklopené kompletnou občianskou vybavenosťou. Obchod Billa sa nachádza priamo pred domom, Lidl asi 5 minút pešou chôdzou, ktorý je situovaný hneď oproti Domu kultúry Dúbravka.

V blízkom okolí sú: základná škola, škôlka, britská medzinárodná škola, zdravotné stredisko Saratovská, športové centrum, pekáreň, cukrárne, reštaurácie a ďalšie rôzne obchody a prevádzky.

Rýchla dostupnosť do centra mesta, ako aj do iných Bratislavských častí a obchodného centra Bory Mall, sú veľkými výhodami bývania v tejto lokalite. Rýchle je aj napojenie na diaľničný obchvat a do Rakúska či Maďarska sa dostanete už za pár minút pohodlnej jazdy.

Mesačné náklady na bývanie na štyri osoby vychádzajú cca 200 € / mesačne, plus elektrina a internet s TV.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska