Vychylovka, Nová Bystrica, okres Čadca

Pozemok pre rekreačný alebo rodinný dom na Vychylovke

Cena: Predané
  • Predaj Pozemok
  • Úžitková plocha 1 282 m2
  • Plocha pozemku 1 282 m2

Informácie o ponuke č. 1040

Ponúkame exkluzívne na predaj stavebné pozemky v obci Nová Bystrica, časť Vychylovka. Pozemky sú situované v krásnom, tichom prostredí a výhľadmi na okolité hory a kopce. Sú mierne svahovitého charakteru klenuté na južnú slnečnú stranu.

Voľné sú tri pozemky za cenu 17 € / m2, a to:

  • 977 m2 v cene 16 609 € + 1 050 € za podiel v prístupovej ceste - predané;
  • 1282 m2 v cene 21 794 € + 1 050 € za podiel v prístupovej ceste - predané;
  • 1282 m2 v cene 21 794 € + 1 050 € za podiel v prístupovej ceste - predané.

Pozemky sa nachádzajú na konci obce v lokalite s prevažnou zástavbou rekreačných objektov. Miestnym stavebným úradom je vydaná územnoplánovacia informácia s využitím pozemkov na výstavbu rekreačnej chaty alebo rodinného domu.

Okolie ponúka skvelé príležitosti na turistiku, cyklistiku, lyžovanie (Oravská Lesná, Krušetnica, Oščadnica, Terchová), či zbieranie húb. V blízkosti je autobusová zastávka, potraviny. Základná škola je vzdialená 5 km, centrum obce cca 8 km.

Z inžinierskych sietí je v dosahu elektrina, vodu je možné získať navŕtaním vlastnej studne. Pozemky sú prístupné z miestnej asfaltovej cesty. Potrebné je upravenie a spevnenie spoločnej cesty na pozemkoch.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska