Oščadnica, Oščadnica, okres Čadca

Priestranný 2-izbový byt so záhradou v Oščadnici

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 2
  • Úžitková plocha 85 m2

Informácie o ponuke č. 1041

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný a zariadený 2-izbový byt v bytovom dome v obci Oščadnica. Nachádza sa na 1. poschodí bytového domu a má výmeru podlahovej plochy 85 m2 vrátane práčovne a pivnice. Byt je oknami orientovaný na východnú a západnú stranu, je slnečný s pekným výhľadom do záhrady, ktorá patrí k bytovému domu.

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt tvorí predsieň, kúpeľňa, WC, spálňa, kuchyňa s komorou a obývacia izba s krbom so schopnosťou vykúriť v chladnom období celý byt. K bytu patrí pivnica a zároveň samostatná práčovňa s technickou časťou na prízemí bytového domu.

Byt má plastové okná, vstupné bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere, plávajúce podlahy, keramické dlažby a obklady, sprchovací kút v kúpeľni, internetovú prípojku a dátové rozvody. Vykurovanie je prostredníctvom vlastného elektrického kotla s reguláciou priestorovým termostatom. Ohrev vody zabezpečuje vlastný elektrický akumulačný bojler.

Byt nevyžaduje žiadne ďalšie investície a výhodou sú aj nízke náklady na energie a služby.

V byte zostáva nábytok - vstavaná skriňa v spálni, nočné stolíky, manželská posteľ, kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, rúra, varná doska, digestor), jedálenský stôl, nábytok v predsieni, zariadenie v kúpeľni a biokrb umiestnený v spálni. Všetko uvedené zariadenie je v cene bytu.

Byt sa nachádza na začiatku obce s dobrou dostupnosťou do obce a do mesta Čadca. Obec sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, MHD, vlak, aj športovým vyžitím, napr. lyžovanie a turistika do krásnej prírody.

Kúpu je možné financovať hypotékou, ktorú vám radi zabezpečíme. Spolupracujeme so všetkými bankami. Uvedená cena je vrátane provízie, katastrálnych a notárskych poplatkov, spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska