Beskydska, Bratislava - Staré Mesto, okres Bratislava I

Nový 1-izbový byt č. 1.2 na Beskydskej

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Úžitková plocha 44,87 m2

Informácie o ponuke č. 1043

Ponúkame na predaj 1-izbový byt na Beskydskej ulici v Bratislave - Starom Meste. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 6. v novostavbe bytového domu s výťahom. Orientovaný je na J / Z. Celková výmera plochy bytu je 44,87 m2.

3D virtuálna prehliadka

Bytový dom pozostáva z 1. podzemného podlažia, kde sa nachádza 36 parkovacích miest a 6 nadzemných podlaží s 27 bytovými jednotkami (z toho 4 mezonetové). Stavba je rozdelená na 2 jadrá s vlastným schodiskom a výťahom. Okolo každého jadra sú na jednotlivých podlažiach len 3 byty, čo zabezpečuje kľudnejšie bývanie s domáckou atmosférou.

KONŠTRUKCIA BYTOVÉHO DOMU

  • monolitický skelet s keramickým (tehlovým) výplňovým murivom
  • keramické priečky železobetónové steny (medzi bytmi)
  • sedlová strecha z ulice s keramickou krytinou
  • rovná strecha zo strany dvora
  • zateplené obvodové steny s minerálnou vlnou

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE

  • kúrenie: plynová kotolňa v dome a radiátory
  • telekomunikačné služby: UPC a VNET (optické prípojky)

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU

  • izolačné okná 3-sklo (profil Rehau Synego)
  • zo strany ulice vonkajšie rolety, zo strany dvora vonkajšie žalúzie (motorové ovládanie spínačom)
  • laminátová podlaha / dlažba / obklady
  • kúpeľňa s vaňou a toaletou

OKOLIE

Projekt sa nachádza na Beskydskej ulici v Bratislave, ktorá spája Šancovú ulicu s Karpatskou. V blízkosti je mestský park na Račianskom mýte a možnosti na kultúrne (YMCA) i športové vyžitie na neďalekej Kolibe.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

V pešej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane škôlky, školy, potravín, obchodov, služieb, trhu na Žilinskej ulici. Výborná dostupnosť MHD aj do vzdialenejších častí mesta. Rýchla dostupnosť na všetky smery z a do Bratislavy sú veľkou výhodou. Hlavná železničná stanica, ktorú nie je počuť, sa nachádza cca 10 minút pešou chôdzou. Na autobusovú stanicu Nivy a do obchodného centra EUROVEA je možné dostať sa s MHD do 15 minút.

NÁŠ NÁZOR

Pôvodný skelet nebol zanechaný, kompletne zbúraná stará stavba bola nahradená novou stavbou z pevných a kvalitných materiálov. Vzhľadom na skutočnosť, že bol zanechaný historický koncept bytového domu, harmonicky zapadá medzi okolitú zástavbu. I keď sa bytový dom nachádza v centre mesta, pôsobí veľmi kľudným dojmom aj vďaka udržiavanému modernému vnútrobloku. Veľkou výhodou je kompletná infraštruktúra vrátane kompletnej občianskej vybavenosti.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska