Rosina, okres Žilina

Predaj 6-izbového rodinného domu v obci Rosina pri Žiline

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 2
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 250 m2
  • Zastavaná plocha 148 m2
  • Plocha pozemku 461 m2

Informácie o ponuke č. 1056

Ponúkame na predaj zmodernizovaný 2-podlažný rodinný dom v obci Rosina pri Žiline. Ďalšie informácie o rodinnom dome sú uvedené pod 3D virtuálnou prehliadkou a videom, ktoré vám odporúčame pozrieť.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Rodinný dom s podlahovou plochou 250 m2 sa nachádza v tichej jednosmernej ulici, priamo v srdci obce Rosina, na pozemku s výmerou 461 m2. Zastavaná plocha domu je 148 m2.

Dom bol postavený v roku 2007, pričom postupne prešiel modernizáciou a prestavbami, ako sú letná kuchynka s komorou a hosťovskou izbou, 12 m2 záhradný domček na náradie a techniku, 17 m2 domček s pivničným priestorom a dva prístrešky s parkovacími stojiskami na autá s celkovou výmerou 53 m2. Obe parkovacie státia majú prístup cez garážové brány s elektrický pohonom. Na pozemku sa nachádza aj pekná záhrada s okrasnými rastlinami.

Na 1. podlaží rodinného domu, pri vstupe, sa nachádza predsieň so šatníkom a vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a vstupom do oddychovej izby. V zadnej časti - prístavbe sa nachádza spomínaná hosťovská izba so vstavanou skriňou a letná kuchynka a komorou.

Na 2. nadzemné podlažie vedú z predsiene schody z masívneho dreva. Nachádzajú sa tu 3 samostatné izby a veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a WC.

Rodinný dom má škrídľovú strechu, je postavený z tehál a ďalších kvalitných materiálov. Podlahy sú kombinované - plávajúca podlaha a dlažba. Ohrev vody a vykurovanie domu zabezpečuje kotol značky Immeragas. V kuchynkej linke sú vstavané spotrebiče - umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, práčka, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná doska a digestor. Dom je chránený bezpečnostným systémom. K domu nebol vydaný energetický certifikát.

Obec Rosina je obklopená krásnou prírodou. Nachádza sa 5 minút autom od mesta Žilina a jej obchodnej časti, kde sú situované viaceré obchodné domy ako Dubeň, OBI, Kaufland a Lidl. Tiež Žilinská krytá plaváreň s letným kúpaliskom. Z druhej strany obce sa dostanete cca za 15 minút do mesta Rajecké Teplice, v ktorom sa nachádzajú obľúbené kúpele SPA Aphrodite. V obci Rosina sa nachádza základna škola spojená s materskou školou, obecný úrad, kultúrny dom, pošta, reštaurácia s pizzériou a športové areály.

Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený, po dohode s majiteľom. Kúpu tohto domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Kontaktujte realitného agenta a dohodnite si osobnú obhliadku domu ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska