Miletičova, Bratislava - Ružinov, okres Bratislava II

5-izbový mezonetový byt s podkrovím na Miletičovej

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 5 a viac izbový byt
  • Podlažie 4
  • Počet podlaží 4
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 95 m2
  • Zastavaná plocha 118,40 m2

Informácie o ponuke č. 1072

TENTO KRÁSNY PODKROVNÝ BYT JE NA PREDAJ

Ak hľadáte na prenájom pekný podkrovný byt v tesnej blízkosti nového bratislavského downtownu, v ktorom sú najväčsou dominatou nová štvrť Eurovea City a tiež rezidenčné, obchodné a kancelárske projekty Sky Park, Nové Nivy (s modernou autobusovou stanicou), pozrite si našu exkluzívnu ponuku.

3D virtuálna prehliadka

Tento 5-izbový mezonetový byt na Miletičovej ulici v Bratislave sa nachádza v bytovom dome bez výťahu na 3. poschodí z 3, s orientáciou na severovýchod a juhozápad. Byt je situovaný v obytnom podkroví bytového domu a bol daný do užívania v roku 2000. K bytu je pridelená do užívania aj pivnica o výmere 6 m2.

Byt pozostáva z 5 izieb, ďalej z galérie a príslušenstva, ktorým je predsieň a kúpeľňa s toaletou. Kuchyňa je konštrukčne oddelená od obývacej izby, vymedzenie priestoru je riešené dispozičným zariadením. V kuchynskej linke sú zabudované vstavané spotrebiče. V obývacej miestnosti je inštalovaný závesný biokrb a vedie z nej schodisko do vrchnej časti bytu.

Okná sú drevené s izolačným dvojsklom. Strešné okná sú tiež drevené, opatrené sú žalúziami, príp. roletami. Byt má vlastné kúrenie a ohrev TÚV je plynovým kotlom. Konštrukcia bytového domu je riešená v tradičnej technológii, nosné steny a priečky sú murované z tehál plných pálených na MVC, vodorovné nosné konštrukcie a schodisko sú železobetónové.

Vo vchode bytového domu je iba 8 bytov, pričom na každom podlaží sú 2 byty. Bytový dom má dva vstupy, hlavný vstup, ktorý sa nepoužíva, je orientovaný na ulicu Miletičova. Druhý vstup je orientovaný do dvora bytového domu. Vo vchode sa nachádzajú samostatné stúpačky vody, ktoré boli vymenené pri vstavbe obytného podkrovia bytového domu, v roku 2000. Energetický certifikát na bytový dom nebol vydaný. Možnosť parkovania je v bezprostrednej blízkosti, vo dvore bytového domu.

Bytový dom je situovaný na rohu ulíc Miletičova a Prievozská, v zóne s vynikajúcou občianskou vybavenosťou, v širšom centre hlavného mesta a tesnej blízkosti východnej brány do novovznikajúcej časti Bratislavy - bratislavského Downtownu.V pešej dostupnosti sa nachádzajú administratívne budovy (BBC), objekty občianskej vybavenosti: materská škola Miletičova, základná škola Ružová dolina, hotel Astra, kúpalisko Delfín, trhovisko Miletičova, reštaurácia a rôzne služby.

V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádzajú aj zastávky MHD. Lokalita má výborné dopravné napojenie na bratislavský diaľničný obchvat, novú autobusovú stanicu Mlynské Nivy a centrum mesta.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska