Považanova, Bratislava - Dúbravka, okres Bratislava IV

2-izbový byt s výmerou 3-izbového v Dúbravke

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 13
  • Počet podlaží 13
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 64,13 m2

Informácie o ponuke č. 1079

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 2-izbový byt s krásnymi výhľadmi, ktorý je možné prerobiť na 3-izbový byt s kuchynským kútom. Výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva bez lodžie je 64,13 m2. Lodžia má výmeru 4,29 m2Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou infraštruktúrou a mestskou hromadnou dopravou.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt sa nachádza na 12. poschodí z 12, v bytovom dome s výťahom. Dispozícia pozostáva z 2 izieb, kuchyne s lodžiou, predsiene, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prináleží murovaná pivnica o výmere 1,15 m2, ktorá sa nachádza na 1. podzemnom podlaží bytového domu. V byte sa nachádzajú 2 vstavané skrine, v predsieni a izbe.

V byte boli modernizované:

  • plastové okna Rehau;
  • laminátové podlahy 8 mm, vypínače;
  • vymenené stúpačky a WC;
  • elektrické rozvody - čiastočne.

Do bytového domu vedú dva vstupy - hlavný a vedľajší, ktorý je umiestnený z opačnej, západnej strany domu. Vstup do bytového domu je zabezpečený prostredníctvom elektronického čipu, ktorý sa používa aj pri voľbe poschodia vo výťahu a tiež pri otváraní boxu so smetnými nádobami, ktorý sa nachádza pri bytovom dome. Bezproblémové verejné parkovanie sa nachádza na východnej a západnej strane, hneď pri bytovom dome.

Spolu s bytom sa kúpou nadobúda aj spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.

Mesačné náklady pre 4 osoby vrátane fondu opráv sú vo výške 165 EUR, elektrina 25 EUR a plyn 5 EUR. Správu bytového domu zabezpečuje Bytový podnik Dúbravka, spol. s r.o.

Bytový dom bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 1974. Nosnú konštrukciu tvorí celopanelový systém a obvodný i strešný plášť je vyvorený zo železobetónových panelov. Strecha je plochá. V bytovom dome prebehla modernizácia:

  • zateplený obvodový plášť a sokle;
  • obnovená strecha a balkóny;
  • vymenené: schodiskové okná a kopility, pivničné okná, vchodové a prechodné dvere, striešky pred vchodom, poštové schránky vo vchode, stúpacie a ležaté vedenie vody, plynu a kanalizácie, elektroinštalácie spoločných priestorov, výťahy, zrekonštruované pivničné priestory a vymenené osvetlenie, vybudovaná nová prípojka plynu, vymaľovaný vstup, rozvody tepla - hydraulické vyregulovanie a nainštalované merače v bytoch vlastníkov.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, prírodu a krásne výhľady. V okolí sa nachádzajú: škola, škôlka, jasle, pošta, banky, nemocnica, divadlo, kompletná sieť obchodov a služieb ako napr. LIDL hneď cez cestu, rímskokatolícky kostol. Neďaleko sú dostupné: kultúrny dom Dúbravka, futbalový a zimný štadión, kúpalisko Rosnička, Squash centrum, tenisové kurty. Príroda v okolí ponúka trasy pre turistiku, cyklotrasy, príležitosti pre oddych a tiež poteší aj psíčkarov.

Zastávky MHD (autobudy, električky) sa nachádzajú v blízkosti bytového domu. V okolí je dostupná aj železničná doprava. Dobré napojenie na komunikačné a dopravné väzby, centrum mesta je vzdialené 7 km a dopravé napojenie na centrum je dvoma mestskými ťahmi, cez Karlovú Ves po Vajanskom nábreží alebo po Brnenskej a Pražskej. Výborné napojenie na diaľničný obchvat.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska