Stálicová, Košice - Nad Jazerom, okres Košice IV

Zmodernizovaný 3-izbový byt Nad Jazerom

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie prízemie
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát Nie
  • Úžitková plocha 72 m2

Informácie o ponuke č. 1085

Pozrite si 3D prehliadku alebo video tohto 3-izbového bytu na Stálicovej ulici v mestskej časti Košice - Nad Jazerom, ktorý ponúkame exkluzívne na predaj.

Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je 72 m2 mimo plochy lodžie, ktorá je o výmere 6 m2. K bytu patrí kumbál nachádzajúci sa na chodbe oproti bytu a pivnica nachádzajúca sa v suteréne bytového domu o veľkosti 2 m2.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva ako kuchyňa, predsieň, šatník, kúpelňa, samostatné WC, loggia, kumbál a pivnica. Byt sa nachádza na prízemí 7 poschodového bytového domu. Orientácia bytu je V-Z. Vykurovanie je ústredné, vykurovacie telesá sú panelové radiátory s termostatickými ventilmi a meračmi tepla. Byt prešiel etapovite modernizáciou.

Plastové okná s vnútornými žalúziami, elektroinštalácia, znížené stropy, murované jadro, sanita, plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, zasklenie loggie a  nová kuchynská linka so spotrebičmi. Byt je teplý, slnečný a prepojením kuchyne s obývacou časťou tak vytvára príjemnú domácu atmosféru. Pod bytom sa nachádzajú ešte suterénne priestory, ktoré zamedzujú úniku tepla. Mesačné náklady na bývanie pre 4 - člennú rodinu sú cca 200 €. 

Byt sa predáva so vstavanými skriňami v predsieni, s kompetentnou novou kuchynskou linkou so spotrebičmi, barovým pultom so 4 stoličkami, samostatne stojacou americkou chladničkou LG model GW-L227HVQV, automatickou práčkou Electrolux a televízorom LG umiestnenom na konzole v obývacej časti.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1976. V roku 2021 je naplánovaná revitalizácia bytového domu. Energetický certifikát nebol vypracovaný.

Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza park, detské ihrisko, škôlka, škola, nákupné možnosti, pošta, športovo rekreačný areál a MHD. Parkovanie je verejné pred bytovým domom, možnosť predplatenia parkovacieho státia.

V cene je zahrnutý právny servis advokáta, správny poplatok katastra za riadne podanie, poplatok notára za overenie podpisov. Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotéky, s ktorou vám radi pomôžeme. Byt je kúpou voľný.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
ng. Iveta Bugisová, realitný a finančný agent v Košiciach
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska