Zákopčie, okres Čadca

Rekreačná chalupa v Zákopčí

Cena: Predané
  • Predaj
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 100 m2
  • Plocha pozemku 687 m2

Informácie o ponuke č. 1090

Ponúkame na predaj rekreačnú chalupu v obci Zákopčie v osade Cabukovia. Situovaná je na polosamote medzi ďalšími štyrmi rekreačnými chalupami.


3D virtuálna prehliadka

Prístup k chalupe vedie cez miestnu časť Cenigovci po asfaltovej ceste. Posledný kilometer cesty ku chalupe je po kamenistej ceste len dobrým terénnym autom alebo pešo. Pokiaľ vás neodradí ťažšia dostupnosť k chalupe, okolie vás odmení pokojom a krásnymi výhľadmi na Kysuckú prírodu. Neďaleký les láka hubárov a turistické chodníčky zasa ponúkajú skvelé túry a cyklotúry po Kysuckých Beskydách.

Chalupa – drevenica bola postavená v roku 1938. V roku 1972 bola ku pôvodnej zrubovej časti pristavená veranda so schodiskom do podkrovia. Odvtedy bol interiér aj exteriér postupne renovovaný až do súčasného stavu. Rozmery chalupy sú približne 8 x 5 metrov.

Chalupa sa nachádza na pozemku o výmere 687 m2, ktorý je stredne svahovitý. Tvorí ju vstupná veranda so schodiskom do podkrovia, kuchyňa, priestranná izba, podkrovná izba a pivnica. Okrem samotnej chalupy sa na pozemku nachádza aj vedľajšia stavba, ktorá pozostáva z letnej kuchyne, skladu dreva, skladu náradia a suchého WC.

Do chalupy je zavedená elektrina 220/380 V. Voda je z vlastnej studne. Chalupa sa predáva zariadená (viď fotografie) a tiež s kompletným náradím a vybavením na údržbu chalupy a jej okolia.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (katastrálne poplatky, overenie podpisov, služby advokáta) sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska