Nám. SNP, Bratislava - Staré Mesto, okres Bratislava I

Prenájom 2-izbového bytu v Manderláku

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 3
  • Počet podlaží 11
  • Energetický certifikát nie
  • Úžitková plocha 72 m2

Informácie o ponuke č. 1094

Pozrite si videoprehliadku alebo 3D virtuálnu prehliadku 2-izbového bytu, ktorý ponúkame exkluzívne na prenájom. Nachádza sa v známom obchodnom - bytovom dome Manderla v centre mesta na ulici Nám. SNP 23 v Bratislave - Starom Meste.

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Rozloha tohto 2-izbového bytu je 72 m2 a nachádza sa na 2. poschodí z 10. Bytový dom disponuje dvomi výťahmi a schodiskom. Výhľady z bytu sú na Kamenné námestie a do vnútrobloku bytového domu. Byt je zariadený, priestranný s vysokými stropmi a klimatizáciou v každej izbe.

Okná sú plastové opatrené žalúziami a interiérovými roletami. Vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné. V byte je zavedený elektronický bytový vrátnik/zvonček.

Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej obývačky s kuchynským kútom, jedálenskej časti, špajze, oddychovej časti, samostatného WC, spálne s vlastnou kúpeľňou, v ktorej sa nachádza veľká rohová vaňa, umývadlo a toaleta.

V kuchynskej linke sú zabudované vstavané spotrebiče (elektrická varná doska, rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra) a k dispozícii je špajza a chladnička s mrazničkou. V priestore samostatnej toalety s umývadlom je umiestnená práčka. Jedálenská časť disponuje oválnym jedálenským stolom so 4 stoličkami.

Obývacia izba je zariadená rohovou sedačkou, nábytkom a LCD TV. V oddychovej miestnosti s presklennými posuvnými dverami je umiestnené ležadlo. Spálňa je vybavená skriňami a manželskou posteľou. Vchod do kúpeľne je priamo zo spálne. Kúpeľňa disponuje veľkou rohovou vaňou, umývadlom a toaletou.

Byt sa nachádza priamo v centre mesta v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou na všetky smery. MHD, škôlky, školy, univerzita, služby, obchody, obchodné centrá, tržnice, reštaurácie, bary, historické centrum mesta a aj nový downtown, divadlá, kiná, kostol, parky, nábrežie, prístav, športoviská a všetko potrebné na skok od bytu.

Mesačné nájomné je v sume 490 EUR + energie 160 EUR. Celkové mesačné nájomné, tak predstavuje 650 EUR. Odmena pre realitnú kanceláriu je 490 EUR. Požadovaná peňažná zábezpeka na obdobie nájmu je vo výške 650 EUR. Prvá platba predstavuje sumu 1790 €. Minimálna doba nájmu bytu je 1 rok.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska