Závodská cesta , Žilina, okres Žilina

3-izbový byt s 3 lodžiami na Závodskej ceste v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 10
  • Energetický certifikát Nie
  • Úžitková plocha 69 m2

Informácie o ponuke č. 1097

Ponúkame na predaj 3-izbový slnečný byt s 3 veľkými lodžiami, ktorý sa nachádza v širšom centre mesta Žiliny.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Tento 3-izbový byt sa nachádza na 5. poschodí z 9. v panelovom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na juhovýchod.

V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako napríklad: jasle, škôlky, základné školy, obchody, poliklinika, rešturácie a iné prevádzky. 5 minút pešou chôdzou sa nachádza aj obchodné centrum Aupark a historické centrum mesta. Keďže sa bytový dom nachádza v blízkosti kruhového objazdu Rondel, budúci majiteľ sa veľmi rýchlo dostane autom na diaľničný obchvat mesta a to na všetky smery vedúce zo Žiliny.  

Výhodou kúpy tohto 3-izbového bytu sú aj 3 veľké lodžie orientované na juhovýchod s výhľadmi na mesto a Malú Fatru. Tiež uzamknutá spoločná vstupná chodba so susedným bytom, v ktorej sa nachádza spoločná veľká vstavaná skriňa, ako ďalší úložny priestor. Byt sa predáva kompletne zariadený.

Mesačné náklady na bývanie predstavujú 200 EUR poplatok správcovi OSBD Žilina a 30 EUR poplatok za elektrickú energiu Stredoslovenským elektrárňam. Na obytný dom nebol vydaný energetický certfikát. Majiteľmi odsúhlasená rekonštrukcia a modernizácia bytového domu je naplánovaná počas roku 2021. V praxi to znamená, že náklady na vykurovanie bytového domu a bytov budú nižšie. Parkovanie je možné na parkovisku v III. zóne na rezidentskú kartu priamo pred bytovým domom.

Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s najvýhodnejšími možnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Kontaktujte realitného agenta a dohodnite si osobnú obhliadku bytu ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska