Obchodná, Žilina, okres Žilina

Predaj 1-izbového bytu v The Cube

Cena: Rezervované
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 3
  • Počet podlaží 13
  • Úžitková plocha 44 m2

Informácie o ponuke č. 1098

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 44 m2 1-izbový byt v bytovom dome The Cube na Obchodnej ulici v Žiline. Pozrite si virtuálnu prehliadku a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami vykoná osobnú obhliadku bytu. Ďalšie informácie o byte nájdete nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Tento 1-izbový byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží z 13 v bytovom dome The Cube na sídlisku Vlčince. Orietácia bytu je na severovýchod. Byt má francúzsky balkón a prislúcha k nemu 2 m2 pivnica na 1. nadzemnom podlaži BD.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so zabudovanou vstavanou skriňou, samostatným WC, priestrannej kúpeľne so sprchovým kútom, izby s kuchynským kútom so vstavanými spotrebičmi. Izba je elegantne predelená obojstrannou vstavanou skriňou na dve časti. V prednej časti sa nachádza obývací priestor s kuchynským kútom a v zadnej spáľnová časť. V byte je položená plávajúca podlaha a dlažba. Okná sú plastové.

Mesačné náklady na bývanie v tomto 1-izbovom byte sú 127 EUR vrátane energií. Bytový dom je pod správou spoločnosti BYTTERM, a.s., Žilina. K bytovému domu nebol vydaný energetický certifikát. Byt sa predáva aj so zariadením. K bytu je možný prenájom parkovacieho miesta v podzemných garážových priestoroch za 60 EUR mesačne.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to: jasle, základnú školu, materskú škôlku, obchody, polikliniku ŽILPO, lekáreň, zastávky MHD, poštu, reštaurácie, hypermarkety Kaufland, Lidl, OC Dubeň a iné. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 2 minúty. Na športové vyžitie môžete využiť vodné dielo Žilina alebo lesopark Chrasť, ktoré sa nachádzajú iba 10 minút pešou chôdzou od domu.

Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska