Dadanová, Žilina, okres Žilina

4-izbový byt s 2 lodžiami na sídlisku Hájik v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 4-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 6
  • Energetický certifikát Nie
  • Úžitková plocha 78 m2

Informácie o ponuke č. 1106

Ponúkame exkluzívne na predaj slnečný 78 m2 4-izbový byt s dvoma lodžiami na sídlisku Hájik v Žiline. Odporúčame vám podzrieť si aj 3D virtuálnu prehliadku alebo videoprehliadku. Ďalšie informácie o byte nájdete nižšie.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Tento 4-izbový byt sa nachádza na piatom nadzemnom podlaží zo šiestich v udržiavanom panelovom bytovom dome. Situovaný je v okrajovej časti sídliska Hájik s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu. Orientácia bytu je na juhovýchod a severozápad.

Dispozícia tohto 4-izbového bytu pozostáva z haly, v ktorej sa nachádza vstavaná zrkadlová skriňa, 3 izieb a splálne s lodžiou, kuchyne s lodžiou, kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. K bytu prislúcha priestranná murovaná pivnica s výmerou 4 m2, ktorá sa nachádza na 1. podzemnom podlaží bytového domu. Byt sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom.

Byt bol postupne modernizovaný, pričom bola vymenená podlaha vo všetkých miestnostiach za laminátovú podlahu. V kuchyni je vymenená kuchynská linka. Lodžie sú zrekonštruované, zateplené a je na nich položená gresová dlažba. Vymenené sú okná a dvere na lodžie za nové plastové, pričom jedna lodžia je zasklená.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to jasle, školu, škôlku, obchody, zastávku MHD, kostol, reštaurácie a ďalšie prevádzky. Autom sa dostanete na mestský obchvat Žiliny za 5 minút. Výhodou kúpy tohto bytu je aj bezproblémové parkovanie pri bytovom dome a tiež blízkosť prírody. Športové a turistické aktivity v blízkosti bývania sú v dnešnej rýchlej dobe veľkou pridanou hodnotou.

Bytový dom spravuje správcovská spoločnosť OSBD Žilina a mesačné poplatky za správu, pri dvojčlennej rodine, sú 120 EUR. V bytovom dome je zavedená aj vysokorýchlostná káblová a optická sieť s prístupom internet a TV.

Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Viac informácií o tomto 4-izbovom byte vám ochotne poskytne náš realitný agent. V prípade, že potrebujete predať vašu nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme konzultáciu k našim realitným službám osobne, telefonicky alebo on-line cez rôzne komunikačné nástroje, ktoré radi používate.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska