Legionárska, Žilina, okres Žilina

2-izbový byt na Legionárskej ulici v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 1
  • Počet podlaží 4
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 81 m2

Informácie o ponuke č. 1108

Ponúkame exkluzívne na predaj staromestský 81 m2 2-izbový byt v centre mesta Žilina. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, pod ktorou nájdete ďalšie informácie o byte.

Byt sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží zo štyroch v udržiavanom tehlovom bytovom dome na Legionárskej ulici. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Pôvodné okná boli vymenené za plastové. V byte sú položené laminátové podlahy a dlažba. Menená bola aj kuchynská linka. Dispozícia bytu: vstupná chodba, dve izby, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

Orientácia tohto 2-izbového bytu je na sever a juh. Na prvom podzemnom podlaží sa nachádza 6,4 m2 murovaná pivnica. K bytu prislúcha aj 3,3 m2 úložna kobka, ktorá sa nachádza v spoločnej záhrade vlastníkov bytového domu. Byt má vlastný plynový kotol na vykurovanie a ohrev vody. Mesačné náklady s energiami sú 170 EUR. Byt je pod správou spoločnosti Ľudové bytové družstvo v Žiline.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to jasle, základnú školu, škôlku, gymnázium Veľká okružná, jazykovú školu, obchody, polikliniku, zastávku MHD, kostol, reštaurácie, mestskú políciu a iné prevádzky. Mariánske námestie, OC Mirage a historické centrum sa nachádzajú 4 minúty pešou chôdzou od domu. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 2 minúty.

Byt je vhodný na modernizáciu podľa vlastných predstáv a veľkou výhodou je spoločná uzatvorená záhrada. Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska