Trnavská ulica, Žilina, okres Žilina

Predaj garsónky na Trnavskej ulici v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 12
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 1 m2

Informácie o ponuke č. 1110

Ponúkame exkluzívne na predaj 28 mgarsonku vo vyhľadávanej lokalite sídliska Vlčince III na Trnavskej ulici v Žiline. Nachádza sa na 5. nadzemnom podlaží z 12. v zateplenom bytovom dome s dvomi zmodernizovanými výťahmi. Orientovaná je na východnú stranu. Ku garsónke prislúcha pivničná kobka o výmere 1,80 m2, ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí. Ďalšie informácie o garsónke nájdete nižšie pod 3D virtuálnou prehliadkou, ktorú vám odporúčame pozrieť.

3D virtuálna prehliadka

Garsonka prešla čiastočnou modernizáciou, pri ktorej boli vymené plastové okná a elektrické rozvody. Natiahnuté sú nové omietky a čiastočne bola zmodernizovaná kúpeľňa s toaletou. Položená je aj nová plávajúca podlaha. V garsónke je namontovaná klimatizácia a pripojený internet s TV od spoločnosti Telekom. Garsónka nemá vlastný balkón, ten je situovný na spoločnej chodbe, hneď vedľa vstupu.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a príjemnej lokalite iba dve minúty pešou chôdzou od vyhľadávaneho lesoparku Chrasť. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, a to jasle, materské škôlky, základné školy, umelecká škola, zástavky MHD, obchody, nákupne centrá, pošta, kostol a reštaurácie. Na žilinský diaľničný obchvat sa dostanete autom za 3 minúty. Priamo v bytovom dome na 1. NP je situovaná večierka s potravinami.

V roku 2014 bol bytový dom kompletne zateplený pričom bola zrekonštruovaná aj strecha. Výmena výťahov, stupačiek a rekonštrukcia interiéru vchodu prebehla v roku 2020. Obytný dom je pod správou žilinskej spoločnosti Bytterm, a.s.. Mesačné platby spravcovi sú 100 EUR. Mesačné náklady na elektrickú energiu a plyn sú podľa spotreby cca 20 EUR.

Garsónka sa predáva zariadená so spotrebičmi a vstavanou skriňou. Jej kúpu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Viac informácií o tejto garsónke vám ochotne poskytne náš realitný agent. V prípade, že potrebujete predať vašu nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme konzultáciu k našim realitným službám osobne, telefonicky alebo on-line cez rôzne komunikačné nástroje, ktoré radi používate.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska