Veľká Okružná, Žilina, okres Žilina

Predaj garáže na ulici Veľká Okružná v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj Priestory
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 16 m2
  • Plocha pozemku 18 m2

Informácie o ponuke č. 1114

Ponúkame exkluzívne na predaj 15,4 m2 garáž, ktorá sa nachádza na ulici Veľká Okružná v Žiline. Garáž je situovaná v parkovacej zóne III. radovej garážovej zástavby, cca 2 minúty od historického centra mesta.

Súčasťou predaja je aj 18 m2 pozemok pod garážou, ktorý je vo vlastníctve majiteľa. V garáži nie je elektrická prípojka, avšak je možnosť pripojiť sa na elektrickú sieť z vedľajších garáží.

K nehnuteľnosti nebol vydaný energetický certifikát. Kúpu garáže je možné financovať spotrebným úverom alebo úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent.

V prípade, že potrebujete predať vašu nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme konzultáciu k našim realitným službám osobne, telefonicky alebo on-line cez rôzne komunikačné nástroje, ktoré radi používate.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska