Horný Hričov, okres Žilina

Predaj 1-izbového bytu v Hornom Hričove pri Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 1
  • Počet podlaží 2
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 47 m2

Informácie o ponuke č. 1116

Ponúkame exkluzívne na predaj 1-izbový byt, ktorý je vhodný na modernizáciu podľa vlastnej predstavy. Pre zobrazenie aktuálneho stavu bytu sme vytvorili 3D virtuálnu prehliadku, ktorá je pod týmto úvodným popisom. Pre inšpiráciu sme vytvorili aj 3D vizualizácie bytu s 2 verziami spálne, ktoré si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Byt s juhozápadnou orientáciou má podlahovú plochu 38 m2. Nachádza sa na prvom nadzemnom podlaží dvojpodlažného obytného domu s tepelnou izoláciou. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne s toaletou, kuchyne a izby s krbom. K bytu prislúcha aj 9 m2 skladový priestor, ktorý je situovaný vo vedľajšej budove, pár metrov od obytného domu.

S kúpou bytu sa nadobúda spoluvlastnícky podiel na pozemku s rozlohou 691 m2, na ktorom stojí aj bytový dom. Na pozemku je možnosť realizácie vlastnej predzáhradky. Mesačné platby správcovi sú v sume 40 EUR. Mesačné náklady na elektrickú energiu a plyn sú podľa spotreby cca 20 EUR. V zime sú poplatky za plyn zvýšené, keďže v byte je v súčasnosti plynové kúrenie. Na obytný dom nebol vydaný energetický certifikát.

Bytový dom sa nachádza v obci Horný Hričov, iba 8 km od krajského mesta Žilina, 10 minút jazdy autom smerom na Bratislavu. Na diaľničný privádzač smer Poprad, Čadca, Bratislava sa dostanete za 8 min. Pri obytnom dome je detské ihrisko, spoločný altánok s grilom, dostatok parkovacích miest a vytvorené trasy na športové vyžitie v prírode.

Obec Horný Hričov leží na území Bytčianskej kotliny. Obklopená je z juhovýchodu Súľovskými vrchmi a zo severu pohorím Javorníky. Nachádza sa na ľavom brehu rieky Váh. Okolie ponúka krásnu prírodu vhodnú na turistiku a cykloturistiku. V obci je obecný úrad, škola, škôlka, potraviny, reštaurácia a autobusová zastávka na priame autobusové linky do Žiliny.

Kúpu bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska