Michalovská, Košice - Západ, okres Košice II

Zmodernizovaný 3-izbový byt na Michalovskej ul. v Košiciach

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 8
  • Počet podlaží 8
  • Úžitková plocha 55 m2

Informácie o ponuke č. 1121

Ponúkame exkluzívne na predaj zmodernizovaný 3-izbový byt na Michalovskej ulici v mestskej časti Košice - Západ.  Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je 55 m2 mimo plochy lodžie, ktorá je o výmere 6 m2. K bytu prislúcha komora nachádzajúca sa na chodbe oproti bytu.

Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva ako kuchyňa, predsieň, kúpeľňa s WC, lodžia a komora. Byt sa nachádza na najvyššom poschodí v 7-poschodovom bytovom dome. Orientácia bytu je JV - SZ. Vykurovanie je ústredné, vykurovacie telesá sú panelové radiátory s termostatickými ventilmi a meračmi tepla.

Byt prešiel etapovite modernizáciou. Vymenené sú plastové okná s vnútornými žalúziami, elektroinštalácia, znížené stropy, murované jadro, sanita, plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, klimatizačná jednotka TOSHIBA. Tento 3-izbový byt je teplý, slnečný a prepojením kuchyne s obývacou časťou tak vytvára príjemnú domácu atmosféru.

Mesačné náklady na bývanie pre 3-člennú rodinu sú cca 150 €. Byt sa predáva s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a samostatne stojacou chladničkou, stolom so 4 stoličkami, sedačkou v tvare L a TV skrinkou, vstavanou skriňou, manželskou posteľou a komodou v spálni, kompletnou detskou izbou, vešiakovou stenou v predsieni a veľkým zrkadlom.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1968. V roku 2014 bola realizovaná revitalizácia celého bytového domu, vrátane strechy. Energetický certifikát B. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza park, detské ihrisko, škôlka, škola, nákupné možnosti, pošta, MHD. Parkovanie je verejné, s možnosťou predplatenia parkovacieho státia.

V cene kúpy bytu je zahrnutý právny servis advokáta, správny poplatok katastra za riadne podanie, poplatok notára za overenie podpisov. Kúpu tohto 3-izbového bytu je možné financovať prostredníctvom hypotéky, s ktorou vám radi pomôžeme. Byt je kúpou voľný.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
ng. Iveta Bugisová, realitný a finančný agent v Košiciach
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska