Chalupkova, Čadca - Kyčerka, okres Čadca

Na predaj 3-izbový byt s pekným výhľadom v Čadci

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 8
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 71 m2

Informácie o ponuke č. 1123

Ponúkame exkluzívne na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na Chalúpkovej ulici sídliska Kýčerka v Čadci. Podlahová plocha tohto 3-izbového bytu je 71 m2. Situovaný je na siedmom, podstrešnom poschodí s pekným výhľadom na severnú a južnú stranu.

Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Tento útulný byt pozostáva z troch obytných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, chodby a pivnice.

V byte boli zrealizované tieto prvky rekonštrukcie:

  • kuchyňa je zväčšená o priestor lodžie;
  • vymenené sú plastové okná v dvoch izbách a v kuchyni;
  • plávajúca podlaha a vstavaná skriňa v chodbe;
  • stierky v chodbe, detskej izbe, kuchyni a v spálni;
  • nové vchodové dvere.

Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome, v ktorom je zrekonštruovaný vchod, schodisko, strecha a stúpacie rozvody odpadov a vody. Plánované je zatepľovanie bytového domu, po realizácii ktorého dôjde k vyhotoveniu energetického certifikátu na bytový dom.

Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť. V blízkosti bytového domu sa nachádza základná škola, materská škola, zastávka MHD, supermarket, kostol, detské ihrisko, fitnescentrum.

Mesačné platby za služby a energie sú približne 160 € mesačne na tri osoby. Kúpu tohto 3-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám bezplatne pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska