Okružná, Čadca - Kyčerka, okres Čadca

Predaj 3-izbového bytu na sídlisku Kýčerka v Čadci

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 2
  • Počet podlaží 9
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 74 m2

Informácie o ponuke č. 1125

Ponúkame exkluzívne na predaj 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na ulici Okružná na sídlisku Kýčerka v Čadci. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, video a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Sídlisko Kýčerka sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou, ktorá ponúka školu, škôlku, detské ihriská, fitness centrum, poštu, obchody, služby i ďalšie prevádzky.

Tento 3-izbový byt s lodžiou a orientáciou na južnú a severnú stranu, disponuje podlahovou plochou 74 m2.  Prislúcha k nemu pivnica o výmere 2 m2. Byt bol kvalitne zrekonštruovaný v roku 2012. V rámci rekonštrukcie bola realizovaná modernizácia bytu a nasledovné práce. Pôvodné okná boli vymenené za nové plastové okná a pôvodné dvere boli vymenené za nové bezpečnostné dvere. Vymenené boli aj: obklady, dlažby, podlahy a kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Nábytok a vstavané skrine sú vyrobené na mieru. Sedacia súprava je kožená. Byt sa predáva zariadený.

Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome s výťahom na 2. nadzemnom podlaží (1. poschodí) z 9. nadzemných podlaží (8. poschodí). Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou na prelome rokov 2019-2020, pri ktorej boli zrekonštruované: strecha, rozvody vody (stúpačky), radiátorové ventily, pomerové merače tepla, lodžie. Nová je aj hydroizolácia a teplená izolácia bytového domu. Energetický certifikát budovy je v triede B pre energie na vykurovanie a v triede B pre energie na prípravu teplej vody.

Náklady na služby a energie pre 3-člennú rodinu sú 160 € mesačne. Kúpu tohto 3-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska