Svrčinovec, okres Čadca

Predaj rodinného domu vo Svrčinovci, okres Čadca

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 3
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 221 m2
  • Zastavaná plocha 561 m2
  • Plocha pozemku 1 501 m2

Informácie o ponuke č. 1127

Ponúkame exkluzívne na predaj trojpodlažný rodinný dom v obci Svrčinovec, ktorý je situovaný na okraji obce v miestnej časti “Zátky” s výbornou dostupnosťou, iba 8 km do okresného mesta Čadca. Dom je situovaný v riedkej zástavbe rodinných domov, v čistom prostredí bez negatívnych vplyvov. Odporúčame vám pozrieť si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku, pod ktorými nájdete ďalšie informácie o dome a lokalite.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Obec Svrčinovec v okrese Čadca sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou, v ktorej sa nachádzajú: základná škola, materská škola, lekári, lekáreň, pošta, obchody, autobusové zastávky, železničná stanica, prevádzky so širokou ponukou služieb obyvateľom, reštauračné a ubytovacie zariadenia, spoločenské a športové podujatia.

Rodinný dom bol postavený v roku 1959 na pozemku o celkovej ploche 1501 m2.  Podzemné podlažie domu tvoria: dielňa, kotolňa na tuhé palivo a sklad. V prízemí je predsieň, hala so vstavanou skriňou a vstupom na schodisko, priestranná kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, kuchyňa s jedálenskou časťou, obývacia izba a spálňa. V podkroví je chodba so schodiskom, spálňa so vstavanou skriňou a ďalšia zariadená izba.

Vykurovanie rodinného domu je ústredné s kotlom na tuhé palivo a plynovým kotlom. Rozvody ústredného kúrenia sú vedené oceľovým potrubím a oceľovými radiátormi. Interiér domu prešiel modernizáciou, ktorá bola zrealizovaná v rokoch 2014-2016.

Zmodernizované boli tieto časti domu: kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, podlahy, ktoré sú plávajúce laminátové, interiérové dvere a obložky z masívu, drevené okná s izolačným dvojsklom, nové drevené schodisko. Vymenená bola aj kuchynská linka vrátane spotrebičov. Nové sú omietky a stierky. Elektroništalácia bola tiež čiastočne vymenená.

Základné konštrukcie domu sú riešné na základových pásoch z prostého betónu a z kamenného muriva s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Nosné steny v podzemnom podlaží sú z prostého monolitického betónu. Nosné steny v prízemí a v podkroví sú z kombinovaného muriva (škvarobetónové tvárnice a tehly). Priečky sú murované tehlové a z tvárnic.

Vodorovné nosné konštrukcie domu - strop nad podzemným podlažím a nad prízemným, sú železobetónové s rovným podhľadom. Strop nad podkrovím je drevený s rovným podľadom. Strešná krytina domu je z falcovaného pozinkovaného plechu, udržiavaná náterom. Ostatné klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Odvodnenie strechy je vonkajšími dažďovými žľabmi a zvodmi.

Dom je napojený na verejný vodovod, plyn a elektrinu. Odpadová voda ústi do vlastnej žumpy. Na pozemku domu sa nachádzajú vedľajšie stavby: šopa (pôvodná stodola), chlievik, podzemná pivnica s jednoduchou drevenou nadstavbou (záhradný domček) a drevený altánok.

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať úverom na financovanie nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám náš finančný agent pripraví úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľností do vášho osobného vlastníctva, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska