M. R. Štefánika, Žilina, okres Žilina

Predaj 3-izbového bytu na M. R. Štefánika v Žiline

Cena: 199 000 €
Úver 80%
od 713 € mesačne
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 4
  • Počet podlaží 5
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 76 m2

Informácie o ponuke č. 1131

Ponúkame exkluzívne na predaj  3-izbový byt po kompletnej modernizácii, ktorý sa nachádza v historickom centre mesta Žilina. Popis k bytu nájdete nižšie pod 3D virtuálnou prehliadkou, ktorú vám odporúčame pozrieť. Osobnú obhliadku bytu s vami ochotne vykoná náš realitný agent, ktorého vám odoporúčame kontaktovať ešte dnes.

3D virtuálna prehliadka

Tento 3-izbový byt s podlahovou plochou 76 m2 a  4 m2 lodžiou sa nachádza na 4. podlaží zo 4 v bytovom dome bez výťahu. Bytový dom na ulici M. R. Štefánika 24, prešiel pred štyrmi rokmi renováciou a to opravou vonkajšej fasády. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, je situovaný iba 2 minúty pešou chôdzou od námestia Andrea Hlinku a 5 minút od nákupneho centra Aupark. Orientácia bytu je na severovýchod a juhozápad. 

Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, troch nepriechodných izieb, lodžie, kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom, a oddelenej toalety. K bytu prislúchajú aj dve pivničné kobky s výmerou 4 m, ktorá sa nachádza na prvom podzemnom podlaží. Byt prešiel kompletnou modernizáciou. Na byte boli osadené plastové okná a položená dlažba s imitáciou dreva. Vymenená bola elektro a vodoinštalácia. V izbách boli zrenovované a nalakované pôvodné parkety. Zmodernizovaná bola kúpeľňa a WC. V kuchyni bola osadená moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Na stenách sú nové omietky. Na lodžii bola položená nová dlažba. Mesačné náklady na bývanie v tomto 3-izbovom byte sú 246 EUR vrátane energií. Bytový dom je pod správou spoločnosti BYTTERM, a.s., Žilina. Byt sa predáva aj so zariadením.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to: jasle, základnú školu, materskú škôlku, parky, obchody, polikliniku, lekáreň, divadlo, kostol, zastávky MHD, vlakovú stanica, autobusovú stanicu, reštaurácie, supermarket Lidl a iné obchody či prevádzky. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 2 minúty. Parkovanie je možné vo vnútrobloku bez rezidentskej karty.

Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska