Pittsburgská, Žilina, okres Žilina

Predaj 1-izbového bytu na sídlisku Vlčince v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 7
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 37 m2

Informácie o ponuke č. 1136

Ponúkame exkluzívne na predaj 1-izbový byt, ktorý sa nachádza na ulici Pittsburgská 1672/4, sídliska Vlčince v Žiline. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Kontaktujte nášho realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku bytu.

3D virtuálna prehliadka

Dispozícia totho čiastočne zrekonštruovaného 1-izbového bytu pozostáva zo: vstupnej chodby, samostatnej izby, priestrannej kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Na prvom podzemnom podlaží sa nachádza 1 m² murovaná pivnica, ktorá prislúcha k bytu. Úžitková plocha bytu s príslušenstvom je 37 m2. Byt sa nachádza na 6. nadzemnom podlaží zo 7 s orientáciou na juhovýchod.

Obytný dom má novšiu fasádu s tepelnou izoláciou, zrekonštruovaná je strecha, výťah a interiér vchodu. Kompletne sú vymenené aj stúpačky. Na obytný dom bol vydaný energetický certifikát typu B. Mesačné náklady na bývanie v tomto 1-izbovom byte sú 100 EUR vrátane energií. Obytný dom je pod správou spoločnosti BYTTERM, a.s., Žilina.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to jasle, základnú školu, materskú škôlku, obchody, polikliniku, lekáreň, zastávky MHD, reštaurácie, hypermarkety Tesco, Lidl, OC Dubeň a iné. Pri obytnom dome sa nachádza detské ihrisko. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 2 minúty. Na športové vyžitie môžete využiť vodné dielo Žilina, ktoré sa nachádza 10 min. pešou chôdzou od domu.

Byt je vhodný na modernizáciu podľa vlastných predstáv. Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska