Šalviová, Chorvátsky Grob, okres Senec

Moderný dom s veľkou garážou v Panónskom háji

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 2
  • Energetický certifikát Nemá
  • Úžitková plocha 172 m2
  • Zastavaná plocha 156 m2
  • Plocha pozemku 639 m2

Informácie o ponuke č. 1138

Ponúkame exkluzívne na predaj dvojpodlažný rodinný dom s veľkou garážou a 639 m2 pozemkom, ktorý sa nachádza v obľúbenej lokalite Panónsky háj II, obce Chorvátsky Grob - Čierna Voda.

Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, vidoprehliadku a fotografie. Následne kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku domu.

3D virtuálna prehliadka

Tento príjemne presvetlený rodinný dom s podlahovou plochou 172 m2 je postavený z keramických tvárnic na parcele so zastavanou plochou 156 m2. Prístup na pozemok je cez vstupnú bránku s videovrátnikom. Tiež cez elektrickú posuvnú bránu, za ktorou je 46 m2 garáž pre dve autá a parkovacie stojisko pre ďalšie dve autá.

Na prvom podlaží domu sa nachádza vstupná predsieň so vstavanou zrkadlovou skriňou, technická miestnosť, sklad pod schodiskom, vchod do veľkej garáže, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Ďalej, obývacia izba s jedálenskou časťou, ktorá je prepojená s kuchyňou. Tá je vybavená vstavanými spotrebičmi medzi ktoré patria: elektrická rúra, elektrická varná doska, odsávač pár, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a voľne stojaca kombinovaná chladnička s mrazničkou.

Z obývacej izby sú prístupy na bočnú časť pozemku a zadnú časť pozemku s terasou. Z kuchyne je prístup na prednú časť pozemku so vstupom do domu. Na prevažne trávnatom pozemku sa nachádzajú stromy a kríky.

V predsieni domu je vymurované schodisko obložené drevom, ktoré vedie na druhé podlažie s priestrannou halou. Dispozícia druhého podlažia ponúka dve spálne, jednu izbu, kúpeľňu s vaňou, samostatnú toaletu a chodbu so vstavanou skriňou. Hlavná spálňa, ktorá disponuje francúzskym balkónom, je zariadená manželskou posteľou, dvoma komodami a veľkou vstavanou skriňou.

Druhá spálňa s manželskou posteľou má prístup na pochôdznu terasu. Tretia spálňa - obytná miestnosť, vhodná pre detskú izbu, je priestranná a zariadená roll-door skriňou so zrkadlom. V chodbe druhého podlažia sa nachádza aj priestranná zrkadlová skriňa vyrobená na mieru.

Na druhom podlaží v kúpeľni je vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, elektrický rebrový radiátor a práčka. Toaleta je samostatná a nachádza sa v nej umývadlo so skrinkou. Obe podlažia rodinného domu sú príjemne presvetlené. Dom tak ponúka príjemnú atmosféru.

Klimatizácia je nainštalovaná na oboch podlažiach. V obývacej miestnosti domu sa nachádza krb s teplovzdušnými rozvodmi na obe podlažia. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom a vykurovanie domu je elektrické podlahové. Náklady na bývanie sú minimálne okolo 150 - 200 € mesačne, podľa počtu členov v domácnosti.

V tesnej blízkosti domu a lokality Panónsky háj II, je dobrá občianska vybavenosť, ktorá sa neustále rozširuje. Nachádzajú sa tu autobusové zastávky, škola, škôlky a detské ihriská. Supermarket Jednota, pošta, bankomat, lekár, lekáreň, reštaurácie, cukráreň a zmrzlinárne, bary aj fitness centrá. V blízkosti sa nachádza aj obchodné centrum Monar s reštauráciami, lekárňou a DM drogériou. Vedľa OC Monar je aj supermarket Tesco. 

Miestna čas Čierna Voda a jej okolie ponúka veľa možností pre relax a športové vyžitie. Môžete tu absolvovať krásne prechádzky a rodinné výlety, napríklad do Malých Karpát, do ktorých vedú dlhé cyklotrasy. Národná prírodná rezervácia Šur, má vybudované náučné chodníky. Príroda je tu bohatá na faunu a flóru. Šúrsky les, je už asi posledným a jediným biotopom s priestorom jelšového lesa v strednej Európe.

V miestnej časti Čierna Voda si prídu na svoje aj milovníci koní. Pri hoteli Agátka a golfovom klube sa nachádza jazdecký areal. Táto lokalita ponúka aj možnosti rybárčenia v rybníkoch. Blízko Čiernej Vody, autom do 5-10 minút, nájdete obľúbené jazerá v Ivanke pri Dunaji, Vajnoroch a Zlatých pieskoch. Slnečné jazerá pri okresnom meste Senec, tiež nie sú ďaleko. Autom sa k ním dostanete iba za 25 minút.

Autom do centra hlavného mesta Bratislava sa dostanete už do 20 minút. V dopravnej špičke cca do 35-45 minút. Do okresného mesta Senec sa dostanete do 10 minút. Rýchle je aj napojenie na diaľnicu D1 a novú diaľnicu D4, ktorá je prepojená s rýchlostnou cestou R7.

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska