Dobšinského, Žilina, okres Žilina

Priestranný 2-izbový byt s balkónom a pekným výhľadom

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 2/13
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 64 m2

Informácie o ponuke č. 1142

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 2-izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite sídliska Vlčince II, na Dobšinského ulici v Žiline. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Byt sa nachádza v bytovom dome s výťahom na najvyššom 7. poschodí. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 1,80 m2, ktorá sa nachádza na 1. podzemnom podlaží. Podlahová plocha bytu s pivničnou kobkou má výmeru 64 m2. Zrekonštruovaný balkón má 2 m2.

Kuchyňa so špajzou a obývacia izba je orientovaná na juhozápad. Spálňa je orientovaná na juhovýchod. Byt prešiel modernizáciou, pri ktorej boli vymené plastové okná, vymurované bytové jadro, zmodernizovaná kúpeľňa s toaletou, osadená bola aj nová kuchynská linka s plynovým sporákom, elektrickou rúrou a umývačkou riadu.

V bytovom jadre a kuchyni boli vymenené elektrické rozvody. V kuchyni a chodbe je položená dlažba a v izbách je plávajúca laminátová podlaha. Do bytu je zavedená optická sieť a pripojenie na internet / TV od všetkých poskytovateľov.

V roku 2012 bol bytový dom zaizolovaný tepelnou izoláciou, pričom bola zrekonštruovaná aj strecha. Plánovaná je výmena stúpacích rozvodov a výťahu. Obytný dom je pod správou žilinskej spoločnosti OSBD Žilina. Mesačné platby správcovi pri trojčlennej rodine sú 115 EUR. Mesačné náklady na elektrickú energiu a plyn sú podľa spotreby cca 30 EUR.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a príjemnej lokalite sídliska Vlčince.V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, a to jasle, materské škôlky, základné školy, umelecká škola, oddychové zóny, detské ihriská, poliklinika, zastávky MHD, obchody, nákupne centrá, pošta, kostol a reštaurácie.

Od bytového domu sa za pár minút dostanete na príjemnú prechádzku lesom do Lesoparku Chrasť. Tiež na Vodné dielo Žilina, pri ktorom môžete realizovať rôzne športové aktivity. Na žilinský diaľničný obchvat sa dostanete autom od domu za 3 minúty.

Kúpu tohto 2-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska