Bohúňová, Rajecké Teplice, okres Žilina

Chata v krásnom prostredí pri Rajeckých Tepliciach

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Počet podlaží 2
  • Energetický certifikát Nemá
  • Úžitková plocha 71 m2
  • Zastavaná plocha 40 m2
  • Plocha pozemku 100 m2

Informácie o ponuke č. 1145

Ponúkame exkluzívne na predaj rekreačnú chatu s pozemkom, ktorá sa nachádza v krásnom prostredí chatovej oblasti Bohúňová, pri kúpeľnom meste Rajecké Teplice. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a ďalšie informácie, ktoré nájdete nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Táto dvojpodlažná, samostatne stojaca chata s úžitkovou plochou 71 m2 a pozemkom o výmere 100 m2, je osadená do svahu. Obvodové steny sú zaizolované tepelnou izoláciou a obložené drevom. Strecha s podkrovným priestorom je sedlová a krytá pozinkovaným plechom na drevenom debnení.

Na prvom nadzemnom podlaží s rozlohou 35 m2 sa nachádza vstupná chodba, toaleta s umývadlom, kuchyňa s kuchynskou linkou osadená elektrickým sporákom a obývacia izba izba. Na druhom nadzemnom podlaží s rozlohou 23 m2 sa nachádza priestranná izba s 5 m2 balkónom. Podlažia sú prepojené drevenými schodmi z masívu.Z bočnej strany chaty sa dostanete do murovanej pivnice s úžitkovou plochou 8 m2.

Chata je napojená na elektrickú sieť s vlastným elektromerom a vodovod s pramenitou vodou z okolitých vrchov. Odpad je riešený septikom. Chata je vykurovaná novoosadenými kachľami na tuhé palivo. Skolaudovaná bola v roku 1980. Okolie chaty jeneustále udržiavané a upravované s množstvom okrasných drevín a rastlín.

V tesnej blízkosti chaty sa nachádza turisticky vyhľadávaná časť Slnečné skaly s nádherným výhľadom na okolitý kraj. Orientácia chaty je na juhovýchod. V blízkom okolí sa nachádza množstvo turistických chodníkov v krásnej prírode Súľovských vrchov.

V kúpeľnom meste Rajecké Teplice, ktoré sa nachádza asi 15 km južne od mesta Žilina, si môžete vychutnať relax v známych kúpeľoch SPA Afrodite, alebo na letnom termálnom kúpalisku Laura. V Rajeckých Tepliciach nájdete množstvo rozmanitých reštaurácii, kaviarní, poštu, benzínovú pumpu, lekáreň a obchody, ako aj ďalšie prevádzky pre rekreáciu, šport a zábavu.

Odporúčame vám osobnú obhliadku tejto rekreačnej chaty, nakoľko príjemnú atmostféru z nej a miesta v ktorom sa nachádza, sa iba ťažko prenáša do jej prezentácie. Kontaktujte realitného agenta ešte dnes, ochotne vám ukáže túto zaujímavú rekreačnú nehnuteľnosť a lokalitu.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska