Pittsburgská, Žilina, okres Žilina

Predaj garsónky na Pittsburgskej ulici v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 20 m2

Informácie o ponuke č. 1150

Ponúkame exkluzívne na predaj garsónku, ktorá sa nachádza na ulici Pittsburgská 9, sídliska Vlčince v Žiline. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o garsónke, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Následne kontaktujte nášho realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Garsónka s podlahovou plochou 20 m2 sa nachádza na 5. poschodí zo 7 v bytovom dome s výťahom. Na 1 podzemnom podlaží sa nachádza murovaná 1,2 m2 pivnica, ktorá prislúcha ku garsónke. Orientácia tejto garsónky bez balkóna, je na juhozápad do dvora.

Garsónka prešla kompletnou modernizáciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, vymenené elektrické rozvody, vymurované jadro, nové stierky a omietky a na zemi je nová laminátova podlaha. Garsónka sa predáva kompletne zariadená aj so spotrebičmi.

Bytový dom má novšiu fasádu s tepelnou izoláciou, zrekonštruovaná je strecha, výťah a interiér vchodu. Kompletne sú vymenené aj stúpacie rozvody. Na bytový dom, ktorý je pod správou BYTTERM, a.s., Žilina, bol vydaný energetický certifikát typu B. Mesačné náklady na bývanie v tejto garsónke sú 70 EUR vrátane energií.

V blízkosti garsónky nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to jasle, základnú školu, materskú škôlku, obchody, polikliniku, lekáreň, veterinárnu stanicu, zastávky MHD, reštaurácie, hypermarkety Tesco, Lidl, OC Dubeň a iné. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 1 minútu. Na športové vyžitie môžete využiť vodné dielo Žilina, ktoré sa nachádza 10 min. pešou chôdzou od domu.

Kúpu tejto garsónky je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom garsónky do osobného vlastníctva, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska