Brvnište, okres Považská Bystrica

Chata v krásnom prostredí pri obci Papradno

Cena: Predané
  • Predaj Chata, Chalupa
  • Počet podlaží 2
  • Energetický certifikát Nemá
  • Úžitková plocha 77 m2
  • Zastavaná plocha 53 m2
  • Plocha pozemku 1 886 m2

Informácie o ponuke č. 1154

Ponúkame exkluzívne na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu so súpisným číslom, ktorá sa nachádza v katastrálnom území obce Brvnište pri obci Papradno, okres Považská Bystrica. Pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku. Následne kontaktujte nášho realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku chaty a jej okolia.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Táto dvojpodlažná, samostatne stojaca chata s úžitkovou plochou 77 m2 a pozemkom o výmere 1886 m2, bola skolaudovaná v roku 2012. Osadená je do svahu na samote obklopená lesom. Je to murovaná stavba z porobetónových tvárnic na betónových základoch, pričom strop je z drevených trámov, podlaha v podkroví je z drevenej konštrukcie a podkrovie má plávajúcu podlahu.

Prízemie chaty má podlahu z keramickej dlažby v imitácii dreva. Vnútorné steny sú omietnuté vápennocementovou omietkou. Vonkajšie steny sú zaizolované minerálnou vatou s hrúbkou 60 mm a dreveným zrubovým obkladom s hrúbkou 70 mm. Chata má drevené eurookná s dvojsklom.

Na streche chaty je betónová škridla. Vykurovanie je zabezpečené krbom, z ktorého sú napojené radiátory v podkroví a podlahové vykurovanie na prízemí. Ohrev teplej vody je cez bojler. Elektrina 230 V je zabezpečená vlastnými fotovoltickými panelmi, ktoré sú umiestnené na streche chaty. Zálohovacie batérie sú umiestnené v kúpeľni.

Voda je riešená so samospádom s rezervoárom s kapacitou 2 m3. Odkanalizovanie je cez plastovú žumpu. Pod chatou je veľká terasa s ohniskom. Pri chate sa nachádza 15 m2 altánok z masívneho dreva a vínna pivnica s plochou 8,3 m2. V altánku sa nachádzajú originálna pec na pizzu a vonkajší krb s grilom vybaveným kompletným príslušenstvom.

Za altánkom sa nachádza drevostavba na skladovanie dreva, náradia a suché WC. Na prízemí chaty sa pri vstupe nachádza kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a WC. Ohrev vody je riešený samostatnýcm boilerom.

Kuchyňa s pecou a krbom je prepojená so spoločenskou miestnosťou s gaučom a jedálenským stolom. V kuchyni je k dispozícii aj plynový sporák napojený na plynovú bombu. Na druhé poschodie vedú masívne schody. Nachádzaju sa tu dve spálne s posteľami a nábytkom.

Okolitá príroda poskytuje priaznivé podmienky nielen pre život zveri, vtáctva a množstva druhov rastlín, ale aj turistickému vyžitiu sa v zimnom i letnom období. Javornícky hrebeň predstavuje malebné územie na hranici medzi Slovenskou a Českou republikou.

Turistická trasa Javorník je ideálnym miestom na jednodňovú turistiku. V rámci projektu podporeného z európskeho programu INTEREG IIIA sa financovalo vybudovanie turistických chodníkov nízkeho až stredného stupňa náročnosti, určených pre cyklistov a pre peších turistov, vhodných aj pre rodiny s deťmi.

Trasa je vybavená besiedkami, vyhliadkovou rozhľadňou, informačnými tabuľami a kamennými ohniskami. Dostatok snehu a vhodný terén vytvárajú v zimnom období ideálne podmienky pre zjazdové lyžovanie vo viacerých lyžiarskych strediskách.

Chata sa predáva zariadená a po zaplatení kúpnej ceny je ihneď voľná. Kúpu chaty môžete financovať aj úverom, ktorý vám radi zabezpečíme.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska