SNP, Čadca, okres Čadca

Prenájom zariadeného 3-izbového bytu na ulici SNP v Čadci

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 3-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 6
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 75 m2

Informácie o ponuke č. 1160

Ponúkame exkluzívne na prenájom kompletne zrekonštruovaný a zariadený 3-izbový byt na ulici SNP v Čadci. Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite v dolnej časti sídliska Kýčerka.

Odporúčame vám pozrieť si 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Taktiež vám ich ochotne poskytne náš realitný agent, ktorý s vami po dohode vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Ponúkaný byt je situovaný na 6. podstrešnom podlaží zatepleného bytového domu s orientáciou okien na severovýchodnú a juhozápadnú stranu. Byt o výmere 75 m2 pozostáva z troch obytných izieb, priestrannej kuchyne so špajzou, predsiene, zasklenej lodžie, WC a kúpeľne, v ktorej sa nachádza sprchovací kút aj vaňa.

Zariadenie, ktoré zostáva v byte predstavuje:

  • kuchynská linka so spotrebičmi – sporák so sklokeramickou varnou platňou, mikrovlnka, digestor, chladnička s mrazničkou, kuchynské rádio;
  • jedálenský stôl so stoličkami;
  • kožená sedačka, konferenčný stolík, TV stolík + TV, skrinka a doplnky v obývačke;
  • manželská posteľ, nočné stolíky a skrine v spálni;
  • posteľ, písací stôl, skriňa v detskej izbe;
  • komoda v predsieni;
  • práčka a doplnky v kúpeľni.

Byt je kompletne zrekonštruovaný. Jadro bytu je zväčšené a murované. Okná sú plastové (izolačné dvojsklá), v izbách sú plávajúce podlahy, v kuchyni a predsieni keramická dlažba. Nové sú tiež interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vstupné dvere.

Bytový dom je zateplený. Zrekonštruovaný je tiež vstup do bytového domu, strecha s stúpacie rozvody. Okolie bytového domu sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza základná škola, materská škola, ihriská, nemocnica, zástavka MHD, supermarket. Centrum mesta je približne 15 minút pešo.

V cene prenájmu je zahrnuté využívanie parkovacieho miesta pri bytovom dome. Pivnica nie je predmetom prenájmu, avšak možné je využívanie spoločných priestorov a kočikárne. Do bytu je zavedený optický dátový kábel, zriadenie internetu podľa vlastného výberu je však v réžii nájomcu.

Mesačné nájomné predstavuje 550 €, z toho energie sú vo výške 220 €. Zábezpeka hradená na začiatku nájmu je vo výške 3-násobku mesačného nájmu, t.j. 1650 €. Poplatok za služby realitnej kancelárie je vo výške 300 €.

V byte platí zákaz fajčenia a držania domácich zvierat. Požadovaná doba nájmu je minimálne na obdobie jedného roka. Byt je k dispozícii ihneď po uzatvorení nájomnej zmluvy a úhrade vyššie uvedených platieb.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska