Lúčna, Bytča, okres Bytča

Prenájom zmodernizovaného 1-izbového bytu v Bytči

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 1-izbový byt
  • Podlažie 4
  • Počet podlaží 4
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 38 m2

Informácie o ponuke č. 1163

Ponúkame exkluzívne na prenájom 1-izbový byt, ktorý sa nachádza na ulici Lúčna 1014/3 v Bytči. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Dispozícia totho zmodernizovaného 1-izbového bytu, pozostáva zo: vstupnej chodby, samostatnej spálne, kuchynského kútu s obývacou časťou, kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Na prvom podzemnom podlaží sa nachádza priestranná 3 m2 murovaná pivnica, ktorá sa prenajíma k bytu. Úžitková plocha bytu s príslušenstvom je 38 m2.

Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží zo 4 s orientáciou na juhozápad. Byt prešiel  modernizáciou, pri ktorej bolo vymurované bytové jadro, v izbe a obývacej časti s kuchynským kútom položená nová laminátová podlaha. V chodbe a kúpeľni je položená dlažba. Namontovaná bola nová kuchynská linka so spotrebičmi. Osadené boli plastové okná Prenajíma sa zariadený.

Bytový dom má novšiu fasádu s tepelnou izoláciou, zrekonštruovaná je strecha a interiér vchodu. Kompletne sú vymenené aj stúpačky. Na obytný dom bol vydaný energetický certifikát typu B v roku 2015.

V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to jasle, základnú školu, materskú škôlku, obchody, polikliniku, lekáreň, reštaurácie, supermarkety a iné. Autom sa dostanete na diaľnicu smer Bratislava, Žilina za 3 minúty. Kedže sa bytový dom náchádza na samom okraji mesta, je len naskok na výchadzky do prírody, prípadne športové vyžitie popri brehu rieky Váh.

Cena za nájom je 300 EUR mesačne. Cena za energie a služby je 80 EUR mesačne. Vrátny depozit je v sume 760 EUR a odmena pre realitnú kanceláriu je v sume 300 EUR. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska