Staškov, okres Čadca

Predaj rodinného domu s 2 bytovými jednotkami v obci Staškov

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 2
  • Úžitková plocha 249 m2
  • Zastavaná plocha 431 m2
  • Plocha pozemku 2 493 m2

Informácie o ponuke č. 1183

Ponúkame exkluzívne na predaj dvojpodlažný rodinný dom, ktorý je dispozične riešený ako dve bytové jednotky so samostatným vstupom do každého bytu. Dom sa nachádza na začiatku obce Staškov s výbornou dostupnosťou a to iba 5 km (cca 7 minút) do okresného mesta Čadca. Dom je situovaný v zástavbe rodinných domov, v čistom prostredí bez negatívnych vplyvov. Odporúčame vám pozrieť si videoprehliadku a virtuálnu prehliadku, pod ktorými nájdete ďalšie informácie o dome a lokalite.


3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Rodinný dom bol postavený v roku 1965 na rovinatom, slnečnom a pekne upravenom pozemku o rozlohe 2493 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 1967 a jeho nadstavba bola skolaudovaná v roku 2021. Zastavaná plocha domu je 431 m2. Na zvyšnú časť pozemku - 2 parciel o celkovej rozlohe 2062 m2 (2 x 1031 m2) je vydaná územnoplánovacia informácia s možnosťou výstavby ďaľších rodinných domov.

Dom prešiel postupne celkovou rekonštrukciou - modernizáciou. V rokoch 2009-2013 bol zmodernizovaný interiér a exteriér domu. Dom je zateplený 120 mm tepelnou izoláciou - polystyrénom. Strecha je sedlová a na strešnú krytinu bol použitý pozinkovaný plech. V dome je aj telekomunikačná prípojka s internetom. Celková výmera rodinného domu je 249 m2, byt č. 1 - prvé nadzemné podlažie má výmeru 127 m2, a byt č. 2 - druhé nadzemné podlaže má výmeru 122 m2. Výhodou sú možnosti využitia bytových jednotiek na prenájom, či samotné bývanie.

Byt č.1 prešiel čiastočnou rekonštrukciou - modernizáciou. Podlahy sú v kombinácii dlažby a laminátovej podlahy. Okná sú plastové a dvere bezpečnostné. Ohrev vody a vykurovanie bytu je riešené samostatným plynovým kotlom a prípadne aj krbom, ktorý sa v byte nachádza. Elektrické rozvody boli vymenené v kúpeľni, obývačke a spálni. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, vnútornej chodby, dvoch kúpeľní, WC, 2 kuchýň a zo štyroch obytných izieb. Príslušenstvom bytu je pivnica o výmere 12 m2.

Byt č.2 prešiel kompletnou rekonštrukciou - modernizáciou. Vymenená je kompletná elektroinštalácia. Podlahy sú plávajúce v kombinácii s dlažbou. Nové sú aj interierové dvere s obložkami. Ohrev vody a vykurovanie domu je riešené tiež samostatným plynovým kotlom. V kuchynskej linke sú vstavané spotrebiče - umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná doska a digestor. O bezpečnosť sa stará interiérový a exterierový kamerový zabezpečovací systém a bezpečnostné vchodové dvere. Byt disponuje balkónom o výmere 6,5 m2 a podkrovím. Na 2. nadzemné podlažie vedú z predsiene schody a nachádzajú sa tu kuchyňa, špajz, 4 samostatné izby a veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a WC.

Vedľajšie stavby sú altán a stodola. Pred domom je parkovacia plocha pre 4 autá. Na rodinný dom nie je vydaný energetický certfikát.

Obec Staškov v okrese Čadca sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou, v ktorej sa nachádza základná škola, materská škola, lekári, lekáreň, pošta, obchody, autobusové zastávky, železničná stanica, prevádzky so širokou ponukou služieb obyvateľom, reštauračné a ubytovacie zariadenia, spoločenské a športové podujatia.

Rodinný dom sa predáva zariadený po dohode s majiteľom. Kúpu tohto rodinného domu S bytovými jednotkami je možné financovať úverom na bývanie, ktorý Vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto Vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska