Čadečka U Hľuzy, Čadca, okres Čadca

Predaj drevenice v Čadečke, Čadca

Cena: Predané
  • Predaj Chata, Chalupa
  • Počet podlaží 2
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 64 m2
  • Zastavaná plocha 174 m2
  • Plocha pozemku 247 m2

Informácie o ponuke č. 1186

Ponúkame exkluzívne na predaj dvojpodlažnú rekreačnú drevenicu so súpisným číslom, ktorá sa nachádza v katastrálnom území Čadca-Čadečka. Odporúčame vám pozrieť virtuálnu prehliadku, v ktorej si môžete podrobne prejsť interiérom a exteriérom drevenice.

3D virtuálna prehliadka

Podlahová plocha drevenice má výmeru 64 m2. Do užívania bola daná v roku 1955 ako dvojdom. Pripojená je na elektrickú sieť, obecnú vodu a kanalizáciu. Na pozemku pri drevenici sa nachádza drevená šopa, ktorá je momentálne využívaná na odkladanie náradia a uskladnenie dreva. Drevenica prešla čiastočnou rekonštrukciou. Pozemok pod drevenicou a okolo nej je rovinatý s výmerou 247 m2. K drevenici vedie asfaltová prístupová cesta.

Na prízemí drevenice sa nachádzaju 4 miestnosti: izba, kuchyňa, obývacia miesnosť a kúpeľňa s WC. Prízemie domu má podlahu z dreva a drevené okná. Vnútorné steny sú omietnuté vápennocementovou omietkou. Na streche sa nachádza plech a v roku 2016 bol postavený nový komín. Vykurovanie je zabezpečené krbom, z ktorého je vedený prieduch do hornej miestnosti. Ostatné miestnosti sú vykurované el. rádiatormi. V roku 2010 bola vymenená elektroinštalácia.

V obývacej izbe sa nachádza sedačka, krb a nábytok. V kuchyni sa nachádza kachľová pec, kuchynská linka a jedálenský stôl. Kúpeľňa je zariadená umývadlom, sprchovým kútom a toaletou. Ohrev vody je riešený samostatným boilerom. Do podkrovia so zariadenou spálňou vedú drevené schody.

Záujemcovia môžu oceniť bohaté možnosti na turistiku a cykloturistiku, tiež obľúbené spoločenské a kultúrne podujatia v meste. Drevenica sa nachádza iba 3,5 km od centra mesta Čadca. Do mesta, na želežničnú stanicu, autobusovú stanicu, do Kauflandu a Tesca, sa dostanete autom iba za 5 minút.

V okresnom meste Čadca je výborná občianska vybavenosť, ku ktorej patria: základná škola, materská škola, stredné školy, pošta, lekári, lekárne, kostol, nemocnica s poliklinikou, športový areál, ubytovacie zariadenia, nákupné centrá a obchody, reštaurácie, bary a kaviarne.

Drevenica sa ponúka na predaj zariadená a je ihneď k dispozícii. Kúpu drevenice je možné financovať aj úverom, ktorý vám radi zabezpečíme.Náklady súvisiace s prevodom pozemku do vášho osobného vlastníctva, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku pozemku.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska