Krosnianska, Košice - Dargovských Hrdinov, okres Košice III

Predaj 3-izbového bytu na Krosnianskej ul. v Košiciach

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 1
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát nie
  • Úžitková plocha 66,72 m2

Informácie o ponuke č. 1189

Ponúkame exkluzívne na predaj 3-izbový byt s lodžiou v blízkosti lesoparku, ktorý sa nachádza na Krosnianskej ulici v mestskej časti Košice - Dargovských hrdinov. Pozrite si virtuálnu prehliadku bytu a následne kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami vykoná osobnú obhliadku. Ďalšie informácie o byte nájdete nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Byt pozostáva z 3 samostatných obytných miestností a príslušenstva ako kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, lodžia a a pivnica. Nachádza na 1. podlaží 8-podlažného bytového domu s výťahom. Orientácia bytu je V - Z. Celková úžitková plocha má výmeru 66,72 m2. Lodžia je o výmere 4,49 m2. K bytu prislúcha pivnica o výmere 1,87 m2 na prízemí bytového domu. Vykurovanie je ústredné, vykurovacie telesá sú panelové radiátory s termostatickými ventilmi a meračmi tepla.

Byt prešiel kompletnou modernizáciou: Plastové okná s vnútornými žalúziami, elektroinštalácia, murované jadro, sanita, plávajúce podlahy, bezpečnostné vstupné dvere ADLO, interiérové dvere, kuchynská linka, napínacie stropy v kuchyni, kúpeľni a WC, zasklená loggia. Mesačné náklady na bývanie pre 3-člennú rodinu sú cca 190 €.

Byt sa predáva zariadený. Kuchynská linka s chladničkou a mrazničkou, plynový sporák s rúrou a mikrovlnka. V obývacej izbe s bio krbom sedačka v tvare L a kreslo, konferenčný stolík, obývačková zostava. V detskej izbe posteľ a nástenná polica. V spálni manželská posteľ, 2x nočný stolík, 4-dverová skriňa a komoda so zrkadlom. V predsieni vešiaková stena, nástenné skrinky, vešiaková skriňa, botník a zrkadlo.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1980. V roku 2008 bola realizovaná kompletná revitalizácia bytového domu, ako strechy, obvodového plášťa bytového domu a spoločných priestorov vrátane okien, vchodových dverí, poštových schránok a elektronického vrátnika. V roku 2018 bol vymenený výťah v bytovom dome. Energetický certifikát nebol vydaný.

Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza Lesopark Furča, materská škola, jasle, základná škola, detské ihrisko, nákupné možnosti, pošta, kostol, športový klub Bodva, Pizza Pub, MHD. Parkovanie je verejné a dá sa parkovať z oboch strán bytového domu.

V cene je zahrnutý právny servis advokáta, správny poplatok katastra za riadne podanie, poplatok notára za overenie podpisov. Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotéky, s ktorou vám radi pomôžeme. Byt je kúpou voľný.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
ng. Iveta Bugisová, realitný a finančný agent v Košiciach
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska