Martina Kukučína, Michalovce, okres Michalovce

Predaj 6-izbového domu s garážou v Michalovciach

Cena: 330 000 €
Úver 80%
od 1 184 € mesačne
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 3
  • Energetický certifikát nie
  • Úžitková plocha 423 m2
  • Zastavaná plocha 209 m2
  • Plocha pozemku 474 m2

Informácie o ponuke č. 1191

Ponúkame exkluzívne na predaj atypický rodinný dom, v ktorom môžete bývať a súčasne aj podnikať. Dom sa nachádza v časti Stráňany mesta Michalovce. Pozrite si virtuálnu prehliadku, fotografie a popis. Následne kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Rodinný dom  sa nachádza v tichej a zároveň slepej ulici na ulici Martina Kukučína. Je dispozične zaujímavo riešený. Časť domu je možné využívať aj na podnikanie, ktoré v žiadnom prípade nebude obmedzovať vaše bývanie. Toto pracovné zázemie má vlastný vstup ako na pozemok, tak aj do nehnuteľnosti.

Rodinný dom bol skolaudovaný v auguste 1981. Kompletná rekonštrukcia bola zrealizovaná v roku 2005 a to zateplenie, fasáda, eurookná, ústredné aj podlahové kúrene, klimatizácia, krb, podlahy, dlažby a kúpeľne vrátane sanity. Pozostáva z 3 podlaží, 6 izieb, 2 kuchýň, 3 kúpeľní, 2 WC, garáže, fitnes, pracovného a technického zázemia a 2 terás. Je napojený na všetky inžinierske siete - voda, plyn, elektrika, verejná kanalizácia.

Dom so zastavanou plochou 209 m2 stojí na rovinatom pozemku o výmere 474 m2. Celková podlahová plocha domu je 426 m2. Záhrada o výmere 265 m2 je udržiavaná. Časť záhrady sa využíva na pestovanie a časť je okrasná s drevinami a záhradným domčekom. Orientácia je JV- SZ. Mesačné náklady sú cca 320 eur, vrátane pracovného zázemia.

Dispozícia domu pozostáva z:

podzemného podlažia - vyvýšeného suterénu, v ktorom sa nachádzjú 

  • kuchyňa so sedením a s výstupom do záhrady, fitnes, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a umývadlom, sklad, technická miestnosť s práčovňou, garáž s elektrickou bránou,
  • pracovné zázemie s vlastným vstupom - 2x izba / v súčasnosti je tam ordinácia a čakáreň/ a WC s umývadlom,

nadzemného podlažia - dennej a nočnej časti, v ktorom sa nachádzajú

  • predsieň, kuchyňa, samostatne WC s bidetovou sprškou a umývadlom, jedáleň a obývačka s krbom s výstupom na krytú terasu, na ktorej sa nachádza vonkajší krb, zároveň je tam privedená voda aj elektrina,
  • 2x izba, šatník kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, dvoj-umývadlom a WC s bidetovou sprškou, zimná záhrada s možnosťou vykurovania,

druhého nadzemného podlažia - nočnej časti, v ktorom sa nachádzajú

  • 3x izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovaním kútom, umývadlom a WC s bidetovou sprškou a terasa.

Rodinný dom sa nachádza v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, v ktorej nájdete materskú školu, základnú školu, potraviny FRESH a MHD. Neďaleko sa nachádzajú aj obchodné centrá a Zemplínske múzeum. Ak máte radi prechádzky, určite uvítate prechádzku k neďalekému Stráňanskemu rybníku.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotéky, s ktorou vám radi pomôžeme. Náklady súvisiace s prevodom rodinného domu do osobného vlastníctva, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
ng. Iveta Bugisová, realitný a finančný agent v Košiciach
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska