Pšeničná, Bernolákovo, okres Senec

Krásny 4,5-ročný rodinný dom v Bernolákove

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Podlažie 1
  • Počet podlaží 1
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 118 m2
  • Zastavaná plocha 112 m2
  • Plocha pozemku 531 m2

Informácie o ponuke č. 1066

Ponúkame exkluzívne na predaj 4,5-ročnú novostavbu rodinného domu typu dvojdom v novej štvrti rodinných domov v Bernolákove.

Podlahová plocha domu je 93 m2, zastavaná plocha je 112 m2 a priestranný 25 m2 úložný priestor nájdete na povale a ktorý si tiež môžete pozrieť v 3D virtuálnej prehliadke. Celková plocha domu aj s pochôdznou plochou na povale je 118 m2. Na záhrade sa nachádza terasa o výmere 16,5 m2 a zahradný domček o výmere 5,29 m2.

Celková výmera pozemku je 531 m2 a možnou dostavbou dvojgaráže, môžete priestor na uskladnenie výrazne zväčšiť a pritom vám ostatne dostatočne veľká plocha krásnej záhrady. Pozrite si našu videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku a tento krásny dom aj s pozemkom si ihneď zamilujete. Podrobný popis nájdete pod videoprehliadkou.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Obec Bernolákovo je obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou pre jej polohu, dopravné napojenie a občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu obchody Lidl a Billa, školy, škôlky, lekári, detské ihriská, oddychové zóny, reštaurácie, jazdecká škola a ďalšie služby. Veľkou výhodou je blízke napojenie na diaľnicu. Ďalšie napojenie na diaľnicu je vo výstavbe a už o pár mesiacov bude možné sa napojiť na diaľnicu oveľa rýchlejšie. Do centra Bratislavy, ktoré je iba 20 km od tohto domu, sa tak dostanete už za pár minút. Výhodou je aj vlaková a autobusová doprava.

Do veľkého nákupného centra AVION a PHAROS PARK sa dostanete tiež za pár minút. Ďalšie obchodné centrá nájdete aj na Zlatých Pieskoch, ktoré sú na skok od Bernolákova. Na skok je to aj do Senca a na Senecké jazerá. Tiež na jazerá Košariská.

Vek, inžinierske siete, materiály a energetická trieda:

  • kolaudácia domu: December 2015
  • inžinierske siete: voda, kanalizácia, plyn, trojfázový istič do 3 x 25 A s prepäťovou ochranou
  • obvodové steny: keramická tvarovka (tehla) Porotherm 300 mm
  • fasáda: fasádny systém Baumit
  • zateplenie: fasádny polystyrén 100 mm
  • strešná krytina: Mediterran
  • telekomunikačná prípojka: internet, telefón, predpríprava na optiku
  • energetická trieda: B

Dom sa použitím tehlového obkladu na časti fasády, ako jediný odlišuje svojim vzhľadom od ostatných dvojdomov na Pšeničnej ulici. Stavba bola realizovaná developerom do stavu holodom, pričom väčšina profesií bola následne realizovaná individuálne, pod prísnym dozorom vlastníkov.

Elektroinštalácia, štruktúrované omietky, maľby, obklady, dlažby, nášlapné vrstvy podláh, tepelná izolácia stropu s parozábranou, sadrokartónové podhľady, interérové dvere, stolárske výrobky, zabezpečovací systém, terasa s pergolou a ďalšie práce boli vykonávané individuálne, podľa požiadaviek majiteľov. V dome je kvalitná vinylová podlaha a zrealizovaná je aj stavebná predpríprava pre klimatizačnú jednotku.

Dom má vchodové dvere s dvernou výplňou Perito. Pri ostatných domoch boli použité najmä celopresklené vchodové dvere a okná s izolačnými dvojsklami. V tomto dome je použitý profil Salamander s izolačnými trojsklami a s vnútornými žalúziami.

V kúpelni a na toalete sú španielske obklady a dlažby. Interiérové dvere sú biele, lakované, talianskej výroby. Na oddelenie zádveria od chodby a spálne od izby, ktorá je využívaná ako šatník, sú použité dverné púzdra Eclisse.

Kuchynská linka a vstavané skrine sú vyrobené stolárom na mieru. Vykurovanie domu je teplovodné podlahové s termoreguláciou v kombinácii s radiátormi. Príprava TÚV je zabezpečená plynovým kondenzačným kotlom s 50 l zásobníkom značky Buderus.

Pozemok je vkusne a prakticky upravený. V záhrade sa nachádza studňa a automatický závlahový systém so 4 sekciami. Brány a výplne oplotenia sú kované. Brána do dvora k rozšíreným parkovacím stojiskám pre dve autá, je s automatickým bránovým systémom Nice. V dome je naištalovaný nadštandardný zabezpečovací systém a videovrátnik.

Výhodou kúpy tohto domu sú aj nízke mesačné náklady: BVS 23 €, SPP 43 € a ZSE 46 € = 112 €.

Kúpu domu je možné financovať hypotékou, ktorú vám radi zabezpečíme. Spolupracujeme so všetkými bankami.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska