Dvořákovo nábrežie, Bratislava - Staré Mesto, okres Bratislava I

2-izbový apartmán s výhľadom na Dunaj v River Parku

Cena: Prenajaté
  • Prenájom Apartmán
  • Podlažie 8
  • Počet podlaží 10
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 51,47 m2

Informácie o ponuke č. 1118

Ponúkame exkluzívne na prenájom moderný, útulný a kompletne zariadený 2-izbový apartmán. Nachádza sa na nábreží Dunaja v exkluzívnej časti Bratislavy - Starého Mesta, multifunkčného komplexu River Park na Dvořákovom nábreží. Apartmán je situovaný na 7. poschodí (8. nadzemnom podlaží) z 9 (10 nadzemných podlaží). Disponuje lodžiou orientovanou na Dunaj s výhľadom na lužné lesy. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku a informácie o možnosti prenájmu, ktoré sa nachádzajú nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Dispozícia apartmánu pozostáva z 2 izieb, chodby, kuchyne, kúpeľne s toaletou a lodžie. Apartmán s výmerou 51,47 m2 a logiou o výmere 6,56 m2 je čistý, vymaľovaný a kompletne zariadený. Orientovaný je na západ a vybavený je stropným chladením. V apartmáne je zavedený vysokorýchlostný internet a TV.

Kuchyňa je prepojená s jedálenskou časťou a obývacou izbou. Vybavená je so vstavanými a voľne stojacími spotrebičmi: elektrickou varnou doskou, digestorom, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, kávovarom a rýchlovarnou kanvicou. K dispozícii je kompletné kuchynské vybavenie.

V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava s konferenčným stolíkom a veľká SMART TV s Apple TV. V jedálenskej časti je umiestnený jedálenský stôl so 4 stoličkami. Vstup na lodžiu je z obývacej miestnosti aj spálne. V spálni sa nachádzajú vstavané skrine s veľkorysým úložným priestorom, manželská posteľ s perinami a posteľnou bielizňou, taktiež veľká LED TV.

V priestrannej kúpeľni s toaletou je umiestnená vaňa, umývadlo so skrinkou a zrkadlom. Nachádza sa v nej práčka a úložný priestor. Vo vstupnej chodbe, ktorá je tiež prepojená s toaletou a kúpeľňou, je k dispozícii vstavaná šatníková skriňa a veľký skriňový botník na výšku celej vstavanej skrine. V apartmáne je k dispozícii aj ďalšie príslušenstvo ako sušiak na prádlo, žehliaca doska, žehlička a vysávač.

Cena mesačného prenájmu tohto 2-izbového apartmánu je 600 € + 250 € energie, TV a internet. K apartmánu je potrebné prenajať aj garážové stojisko za 150 € / mesiac, ktoré sa nachádza na -3. podlaží. Celková cena mesačného prenájmu vrátane garážového stojiska a energií je 1.000 €. Požadovaná peňažná zábezpeka je v sume 1500 €. Odmenu za sprostredkovanie prenájmu hradí majiteľ apartmánu.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska