Miletičova, Bratislava - Ružinov, okres Bratislava II

Predaj podkrovného bytu na Miletičovej ulici v Bratislave

Cena: 289 900 €
Úver 80%
od 1 040 € mesačne
  • Predaj 5 a viac izbový byt
  • Podlažie 4
  • Počet podlaží 4
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 95 m2
  • Zastavaná plocha 118,40 m2

Informácie o ponuke č. 1181

Ak hľadáte pekný podkrovný mezonetový byt s klimatizáciou v tesnej blízkosti nového bratislavského downtownu, v ktorom sú najväčšou dominantou nová štvrť Eurovea City a tiež rezidenčné, obchodné a kancelárske projekty Sky Park, Nové Nivy (s modernou autobusovou stanicou), Klingerka, Zwirn a ďalšie zaujímavé projekty, pozrite si našu exkluzívnú ponuku predaja tohto 5-izbového bytu.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt sa nachádza na Miletičovej ulici v mestskej časti Bratislava - Nivy. Situovaný je v obytnom podkroví bytového domu bez výťahu, na 3. poschodí (4. nadzemnom podlaží) z 3 (4 nadzemných podlaží) s orientáciou na severovýchod a juhozápad. Do užívania bol daný po kolaudácii 8/2000. K bytu je pridelená do užívania aj pivnica o výmere 6 m2.

S kúpou bytu sa nadobúda aj podiel na pozemkoch zastavaných bytovým domom. Mezonetový byt pozostáva z dvoch obytných miestností a 3 priestorov zariadených ako izby, ďalej z galérie a príslušenstva, ktorým je predsieň a kúpeľňa s toaletou. Kuchyňa nie je konštrukčne oddelená od obývacej izby, vymedzenie priestoru je riešené dispozičným zariadením.

V kuchynskej linke sú zabudované vstavané spotrebiče. V obývacej miestnosti je inštalovaný závesný biokrb a vedie z nej schodisko do vrchnej časti bytu. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom. Strešné okná sú tiež drevené, opatrené sú žalúziami, príp. roletami. Byt má nainštalovanú novú klimatizáciu, vlastné kúrenie a ohrev TÚV novým plynovým kotlom.

Konštrukcia bytového domu je riešená v tradičnej technológii, nosné steny a priečky sú murované z tehál plných pálených na MVC, vodorovné nosné konštrukcie a schodisko sú železobetónové. V bytovom dome je 8 bytov z toho na každom podlaží po 2 byty. Bytový dom má 2 vstupy, hlavný vstup je orientovaný na ulicu Miletičova a druhý vstup je orientovaný do dvora bytového domu. Vo vchode sa nachádzajú samostatné stúpačky vody, ktoré boli vymenené pri výstavbe obytného podkrovia bytového domu v roku 2000.

V pešej dostupnosti sa nachádzajú aj administratívne budovy (BBC), objekty občianskej vybavenosti: materská škola Miletičova, základná škola Ružova dolina, hotel Astra, kúpalisko Delfín, trhovisko Miletičova, reštaurácie a rôzne služby. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádzajú aj zastávky MHD. Lokalita má výborné napojenie na bratislavský diaľničný obchvat, novú autobusovú stanicu Mlynské Nivy a centrum mesta.

Kúpu tohto podkrovného bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overovanie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska