Jána Langoša, Bratislava - Lamač, okres Bratislava IV

Prenájom nového 4-izbového bytu pri nemocnici Bory

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 4-izbový byt
  • Podlažie 3
  • Počet podlaží 6
  • Energetický certifikát A
  • Úžitková plocha 90,22 m2

Informácie o ponuke č. 1205

Ponúkame exkluzívne na prenájom nový a zariadený 4-izbový byt s 2 lodžiami, pivničnou kobkou a 2 garážovými stojiskami v projekte Bory Pomenáda, na ulici Jána Langoša 4, Bratislava - Lamač.

Odporúčame vám pozrieť virtuálnu prehliadku, videoprehliadku a fotografie. Ďalšie informácie o byte sa nachádzajú nižšie v texte a tiež vám ich ochotne poskytne náš realitný agent, ktorý s vami vykoná aj osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Cena mesačného nájmu tohto bytu s pivničnou kobkou je 1000 EUR + 250 EUR energie tv a internetu. Celkom v sume 1250 EUR mesačne. Depozit je v sume 2500 EUR. K bytu je možné prenajať až 2 garážové stojiská. Jedno za 100 EUR/mesačne alebo dve za 200 EUR/mesačne. Provízia pre realitnú kanceláriu je jednomesačné nájomné.

Tento nový, ešte nikým neobývaný, prijemný 4-izbový byt sa nachádza na 3. poschodí z 5 v bytovom dome s výťahom. Výmera podlahovej plochy bytu bez lodžií je 90,22 m2. Byt disponuje 2 lodžiami, každá je o výmere 9,98 m2. Celková úžitkova plocha bytu s 2 lodžiami je 110,18 m2.

Byt je dispozične dobre členený na dennú a nočnú časť. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa prechádza do dennej časti - kuchyne, jedálenskej časti a obývacej izby s lodžiou, nachádza sa tu aj sklad a samostatná toaleta. Nočnú časť, nachádzajúcu sa na druhej strane bytu, tvoria 3 obytné izby, z ktorých má jedna vchod na lodžiu a samostatná kúpeľňa s vaňou. Podlahy v izbách sú laminátové a v kúpeľni, WC a v sklade je dlažba. Okná sú plastové s izolačným trojsklom.

Byt sa prenajíma zariadený a je vybavený domácimi spotrebičmi a príslušenstvom, a to následovne, podľa miestností:

  • vstupná chodba - konzolový stolík, vešiaková zostava, lavica, zrkadlá, 2 koberce, stropné svietidlo, obraz, videovrátnik;
  • kuchyňa - vstavaná kuchynská linka s drezom a batériou, barový pult, vstavané spotrebiče (elektrická rúra, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu), voľne stojace spotrebiče (kombinovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica), 2 barové stoličky, drevené schodíky, svietidlá, žalúzie, nástenné hodiny a kuchynské vybavenie;
  • obývacia izba - sedačka, kreslo, konferenčný stolík, skrinka pod TV a TV, 2 poličky, koberec, stojaca lampa, nástenné svietidlá, jedálenský stôl so 4 stoličkami, obraz, závesy a záclony, dekoračné predmety;
  • lodžia z obývacej izby - exteriérový nábytok - 2 kreslá, stolík a koberec;
  • sklad - práčka, mraznička, sušiak na prádlo, žehlička, stropné svietidlo, odvtrávanie;
  • WC - sanita toaleta a umývadlo s pákovou batériou, polička, stropné svietidlo a doplnky, odvetrávanie;
  • kúpeľňa - vaňa s vaňovou batériou a sprchou, umývadlo s pákovou batériou, skrinka pod umývadlo, zrkadlo, nástenné a stropné svietidlo, rebríkový nástenný radiátor, sprchový záves, vešiak a kúpeľňové doplnky, odvetrávanie;
  • spálňa so vstupom na lodžiu - manželská posteľ s roštami a matracmi, 2 nočné stolíky s lampami, skriňa, komoda, poličky, koberčeky, závesy a záclony, obraz, stropné svietidlo;
  • lodžia zo spálne - exteriérový nábytok - sedačka (trojsedák), kreslo a stolík;
  • izba - sedačka, skriňa, komoda, polička, písací stôl, zásuvky a kolečkové kreslo, stropné svietidlo, obraz, závesy a záclony;
  • izba - sedačka, poličková zostava, 2 regále, nástenná polička, koberček, závesy a záclony.

Bytový dom je zasadený do verejného priestoru na úrovnia tak bývanie v ňom vytvárra domov obklopený prírodou. Bytový dom má zabezpečený bezbariérový vstup, diponuje výťahom pre 8 osôb a bezpečnostným kamerovým systémom. Skolaudovaný bol v roku 2023 a má energetický certifikát - A.

Novovzniknutá lokalita Bory je obľúbenou lokalitou s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej blízkosti sa nachádza nákupné centru Bory Mall s veľkou ponukou obchodov, služieb, reštaurácií, kaviarní a aj modernými kinami Cinemax. Ďalej je v pešej dostupnosti aj nová nemocnica BORY, zastávky MHD, škôlka, detské ihriská, zeleň.

Lokalita zároveň ponúka aj výborné športové vyžitie, napr. pre cyklistiku a turistiku na Devínsku kobylu, Biele skaly, Sandberg, Devínsky hrad, Železnú studničku, Partizánsku lúku, smer Malých Karpát, či rieku Moravu, rybníky alebo výlet k niektorej z okolitých rozľadní do mestských lesov. Do Rakúska, je to len pár minút, napr. bicyklom po cyklotrase na zámok Schloss Hof sa dostanete cez Cyklomost slobody, vedúci nad riekou Morava, alebo autom za 35 min. Autom sa do centra mesta Bratislavy dostanete za cca 18 min., do maďarskej Rajky za cca 25 min. alebo do českého Brna za cca 90 min. Dopravná dostupnosť je výborná na všetky smery s napojením na diaľnicu D2.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska