Stred, Považská Bystrica, okres Považská Bystrica

Na predaj 2-izbový byt Považská Bystrica - Stred

Cena: 104 900 €
Úver 80%
od 376 € mesačne
  • Predaj 2-izbový byt
  • Energetický certifikát C
  • Úžitková plocha 68 m2

Informácie o ponuke č. 1238

Pozrite si virtuálnu prehliadku 2-izbového bytu, ktorý ponúkame exkluzívne na predaj. Osobnú obhliadku s vami rád vykoná náš realitný agent, ktorý vám poskytne aj ďalšie informácie o byte.

3D virtuálna prehliadka

Tento priestranný 2-izbový byt s rozlohou 68 m² a balkónom o veľkosti 3 m² sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží zo 7. Byt disponuje veľkorysou vstupnou chodbou, samostatným WC, kúpeľňou s vaňou a umývadlom, kuchyňou so špajzou a dvoma nepriechodnými izbami.

Obývacia izba s balkónom je orientovaná na juhozápad, zatiaľ čo kuchyňa a druhá izba na severovýchod. Súčasťou bytu je aj 1,50 m² latková pivnica. Byt je vybavený novými plastovými oknami. V bytovom dome bol nedávno vymenený výťah. Energetický certifikát bytového domu je v triede C.

Správu bytového domu zabezpečuje spoločnosť OSBD Považská Bystrica a mesačné zálohové platby vrátane energií pre dve osoby sú cca 200 EUR. Verejné parkovanie je k dispozícii priamo pri obytnom dome. Lokalita je veľmi príjemná, plná zelene a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Byt odporúčame ako štartovací pre mladých alebo ako investíciu na prenájom. Je vhodný na modernizáciu podľa vlastných predstáv.

Kúpu bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálnym podaním (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárskymi poplatkami (overenie podpisov) sú hradené našou realitnou kanceláriou.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska