Pribinova, Bratislava - Ružinov, okres Bratislava II

2-izbový mezonet s výhľadom na Dunaj v Eurovea Riverside

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 2
  • Počet podlaží 7
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 61,53 m2

Informácie o ponuke č. 1000

Ponúkame exkluzívne na prenájom slnečný 2-izbový mezonetový byt s veľkou pivničnou kobkou a garážovým stojiskom s možnosťou nabíjania elektromobilu, ktorý sa nachádza v obľúbenej novej štvrti Eurovea City. Odporúčame vám pozrieť si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku a následne kontaktovať realitného agenta, ktorý s vami vykoná osobnú obhliadku bytu.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Mezonetový byt je situovaný na 2. nadzemnom podlaží (1.poschodí) v rezidenčnom vchode bytového domu Pribinova 16, Eurovea Riverside. Podlahová plocha bytu je 53,53 ma plocha pivničnej kobky 8 m2. Pred pivničnou kobkou sa nachádza parkovacie stojisko s elektrickými hodinami a elektrickou prípojkou 400V.

Cena mesačného prenájmu bytu vrátane energií, TV a internetu je 1.150 EUR (900 € byt a 250 €  energie, tv a  internet). K bytu je možné prenajať garážové stojisko za 150 €/mesiac. V prípade potreby je možné prenajať aj druhé parkovacie stojisko za 200 €/mesiac. Depozit je v sume 2-mesačného nájmu s energiami. Odmena pre realitnú kanceláriu je 1.000 EUR.

Mezonet je kompletne zariadený a príjemne presvetlený vďaka vysokým oknám s hliníkovou konštrukciou. Výhľad z tohto bytu je priamo na Dunaj a jeho nábrežie s promenádou, na ktorej sa nachádzajú aj obľúbene kaviarne, bary a reštaurácie.

Tento 2-izbový mezonet pozostáva z chodby, kúpeľne s vaňou a toaletou, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a oddelenou spálňou na poschodí. Kuchynský kút je vybavený vstavanými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu a chladničkou s výparníkom. Nachádza sa v nej aj mikrovlnná rúra s funkciou gril, rýchlovarná kanvica, kuchynský riad a potrebné kuchynské vybavenie.

Obývacia izba je zariadená rozkladacou dvojpohovkou a taburetkou, konferenčnými stolíkmi, Smart LED TV so skrinkou pre TV, okrúhlym skleneným jedálenským stolom so štyrmi čalúnenými stoličkami, žalúziami, nástennými a zabudovanými stropnými svietidlami.

Z obývacej izby vedie schodisko do priestrannej spálne. V nej sa nahádzajú vstavané skrine, ktoré poskytujú veľa úložného priestoru, komoda, manželská posteľ s rozmermi 180 x 200 cm, dva nočné stolíky s lampami, nástenné a stropné svietidlá. Spálňa je vybavená perinami a posteľnou bielizňou.

V kúpeľni sa nachádzajú vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo a toaleta. Vybavená je kúpeľňovými doplnkami a uterákmi. Vstupná chodba disponuje vstavanou skriňou a videovrátnikom. K dispozícii je aj práčka, sušiak na prádlo, žehliaca doska, žehlička a vysávač.

Vykurovanie mezonetu je riešené prostredníctvom kombinácie podlahového vykurovacieho konvertora s krycou mriežkou a panelového radiátora. Chladenie zabezpečuje fancoil, ktorý je napojený na zdroj so spodnou vodou z Dunaja.

Vstup do bytového domu je lokalizovaný z nábrežia, rezidentských garáži a tiež zo strany nákupného centra Eurovea. Objekt disponuje kamerovým systémom a strážnou službou. Bytový dom s energetickým certifikátom B bol kolaudovaný v roku 2009.

Lokalita Eurovea City ponúka nadštandardnú občiansku vybavenosť s výbornou dostupnosťou do historického centra Bratislavy a rýchly prístup na diaľničný obchvat. K dispozícii je obľúbená Galléria Eurovea s obchodmi, službami, reštauráciami, kaviarňami a kinami. Tiež MHD, divadlo SND, Univerzita Komenského, školy, škôlky, prístav, park, cyklotrasy, bežecké trasy, Dunaj a nábrežná promenáda.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska