Landererova, Bratislava - Staré Mesto, okres Bratislava I

2-izbový byt v Panorama Towers - Eurovea City

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 16
  • Počet podlaží 34
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 53,55 m2

Informácie o ponuke č. 1001

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 2-izbový byt v Panorama Towers - Eurovea City. Byt sa nachádza vo veži č.1 na 15. poschodí z 33, so 4 rýchlovýťahmi. Pozrite si našu videorehliadku alebo 3D virtuálnu prehliadku a kontaktujte nášho realitného agenta.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt je čistý, vymaľovaný, kompletne zariadený s novoinštalovanou klimatizáciou v obývacej miestnosti a v spálni. Orientovaný je na juhozápad s panoramatickým výhľadom.

Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi: indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Nachádza sa v nej aj potrebné kuchynské vybavenie. Práčka je umiestnená v kúpeľni. V obývacej miestnosti sa nachádza Smart 3D TV a do bytu je zavedený vysokorýchlostný internet s TV. V spálni je umiestnená manželská posteľ s rozmermi 180 x 200, vybavená perinami a posteľnou bielizňou. V byte je k dispozícii aj príslušenstvo, ako napr. sušiak na prádlo, žehlička, žehliaca doska, vysávač.

Novostavba Panorama Towers je lokalizovaná v bratislavskej mestskej časti Staré Mesto, ktorá spadá do novovybudovaného downtownu s výbornou dostupnosťou na všetky smery. Kolaudovaná bola v roku 2016. Na prízemí bytového domu sa nachádza recepcia s 24-hodinovou prevádzkou, 7 dní v týždni. Bytový dom disponuje kamerovým systémom a strážnou službou.

Bytový dom Panorama Towers s pôvodným názvom Panorama City bol ocenený hlavnou cenou v súťaži Stavba roka 2016. Energetický certifikát budovy: B.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, MHD, škôlky, školy, nové SND, Univerzita Komenského, reštaurácie, kiná, zelený park a nábrežná promenáda). Tiež bohaté možnosti pre oddych, kultúrne i športové vyžitie. V jej tesnej blízkosti sa nachádza obľúbená nákupná galéria Eurovea.

Mesačné nájomné s 1 parkovacím stojiskom je vo výške 740 EUR. Energie, vrátane internetu a TV sú vo výške 160 EUR/mesačne, na maximálne dve osoby. Celkové mesačné nájomné, vrátane energií a 1 parkovacieho stojiska je 900 EUR.

Mesačné nájomné s 2 parkovacími stojiskami umiestnenými vedľa seba je vo výške 840 EUR. Energie, vrátane internetu a TV sú vo výške 160 EUR/mesačne, na maximálne dve osoby. Celkové mesačné nájomné, vrátane energií a dvoch parkovacích stojísk je 1 000 EUR.

Požadovaná peňažná zábezpeka na obdobie nájmu je vo výške 1500 EUR.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska