Jaskový rad, Bratislava - Nové Mesto, okres Bratislava III

3-izbový byt v rodinnom dome na Jaskovom rade v Bratislave

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 3-izbový byt
  • Podlažie 2
  • Energetický certifikát Nemá
  • Úžitková plocha 90 m2

Informácie o ponuke č. 1023

Ponúkame exkluzívne na prenájom 3-izbový byt s veľkou terasou v obľúbenej lokalite Bratislavy, Jaskový rad. Byt je kompletne zariadený a plne klimatizovaný. K dispozícii sú až 2 parkovacie stojiská. Pozrite si videoprehliadku alebo 3D virtuálnu prehliadku a ďalšie informácie o byte, ktoré nájdete nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt ponúka príjemnú atmosféru. Nachádza sa v ňom nový nábytok, televízia s internetom, klimatizácia a ďalšie technológie, ktoré spríjemňujú pokojné bývanie.

Byt pozostáva z troch samostatných obytných miestností. Dve spálne a obývacia miestnosť, ktorá môže tiež poslúžiť ako spálňa. Kuchyňa je moderne zariadená so zabudovanými spotrebičmi. Na chodbe je samostatné WC, technická miestnosť a kúpeľňa so sprchovým kútom s WC.

Vo všetkých izbách sa nachádza nová klimatizácia. V sprche je nainštalovaný sedák na sedenie a aj vlhkomer, ktorý automaticky spúšťa odvetrávanie vlhkosti / pary. Obe WC sú automaticky odvetrávané. V byte sú nové plastové okná so sieťkami a žalúziami. Všetky hlavné svietidlá je možné regulovať priamo na vypínači.

K dispozícií je aj veľká 20 m2 terasa, ktorá sa nachádza pod bytom. Záujemcu poteší aj výhľad na Slavín a okolie.

Byt sa nachádza v tesnej blízkosti Kramárov, hlavnej vlakovej stanice a len pár minút od obľúbeného Kamzíka. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Školy, škôlky, potraviny, pošta, nemocnica. Do centra mesta je to na skok. Rýchla dostupnosť je aj smerom na hlavné cestné ťahy a diaľničný obchvat.

Cena prenájmu vrátane energií a jedného parkovacieho stojiska je 1000 €/mesiac. Cena prenájmu vrátane energií a dvoch parkovacích stojísk je 1050 €/mesiac. Zábezpeka je v sume jednomesačného nájmu 1000 € a odmena pre realitnú kanceláriu je 600 €. Zvieratá v byte nie sú povolené. Kontaktujte realitného agenta ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska