Jána Kollára, Čadca, okres Čadca

8-ročný 3-izbový byt v Čadci

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 2
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 85 m2

Informácie o ponuke č. 1027

Ponúkame na predaj priestranný a vkusne zariadený 3-izbový byt v bytovom dome Rezidencia Martinkov Potok v Čadci. Slnečný byt s pekným výhľadom má podlahovú plochu 85 m2, pivnica 2 m2 a dva balkóny v celkovej ploche 8,76 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží (1. poschodí) bytového domu.


3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Bytový dom Rezidencia Martinkov Potok v Čadci bol skolaudovaný v jeseni 2010 a tento 3-izbový byt je užívaný od roku 2012. Vyznačuje sa vysokou kvalitou bývania, v blízkosti centra mesta so všetkou potrebnou občianskou vybavenosťou a zároveň na dosah prírody. V areáli bytového domu sa nachádza detské ihrisko a zriadený je aj prístrešok pre kontajnery komunálneho odpadu.

Kombinácia stavebných konštrukcií s nadštandardnými tepelno-technickými vlastnosťami je predpokladom minimalizovania spotreby energie na vykurovanie. Energetický certifikát budovy je trieda B = nízkoenergetická stavba. Výhodou kúpy tohto 3-izbového bytu sú aj nízke náklady na energie a služby.

Byt tvorí predsieň, kúpeľňa, WC s technickou časťou bytu, obývacia izba s kuchyňou, detská izba, priestranná spálňa so šatníkom, krytý balkón z obývacej izby a krytý balkón z detskej izby. Oknami je byt orientovaný na východnú a severnú stranu.

Tento 3-izbový byt spĺňa požiadavky moderného bývania s vysokým štandardom vybavenia. V byte sú plastové 5-komorové okná s izolačným dvojsklom okrem spálne, v ktorej sú plastové 7-komorové okná s izolačným trojsklom. Vstupné dvere Sherlock sú bezpečnostné a protipožiarné s kamerou. V byte sú nové interiérové dvere s obložkovou zárubňou, plávajúce podlahy, keramické dlažby a obklady. Do bytu sú zavedené aj dátové rozvody a internet.

Vykurovanie je podlahové prostredníctvom vlastného elektrického kotla s reguláciou priestorovým termostatom. Ohrev vody zabezpečuje vlastný elektrický akumulačný bojler, ktorý bol vymenený v roku 2018.

V byte zostáva kvalitný vstavaný nábytok: vstavaná skriňa v detskej izbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, rúra, varná doska, digestor, nevstavaná mikrovlnná rúra). Tiež zariadenie v kúpeľni, zariadenie šatníka a v obývacej izbe zostáva biokrb.

Kúpeľňa s WC je vybavená novou sanitou, sprchovacím kútom a na mieru robeným úložným priestorom. 

V spoločných priestoroch bytového domu je nainštalovaný kamerový systém. Všetko uvedené vybavenie a zariadenie vrátane parkovacieho státia v areáli bytového domu, je v cene bytu. Byt nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

Kúpu bytu je možné financovať hypotékou, ktorú vám radi zabezpečíme. Spolupracujeme so všetkými bankami.  Uvedená cena je vrátane provízie, katastrálnych a notárskych poplatkov, spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska