Račianska, Bratislava - Nové Mesto, okres Bratislava III

2-izbový byt v Urban Residence

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát A
  • Úžitková plocha 47,44 m2

Informácie o ponuke č. 1059

Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku tohto 2-izbového bytu, ktorý ponúkame exkluzívne na prenájom. Nachádza sa vo vyhľadávanej novostavbe Urban Residence na Račianskej ulici v Bratislave.

3D virtuálna prehliadka

Celková výmera plochy bytu je 47,44 m2. K bytu prináleží priestranná lodžia s výmerou 9,12 m2, orientovaná do vnútrobloku s možnosťou odpočinku a pozorovania východu slnka. K bytu prislúcha pivnica, ktorú je možné sprístupniť. Byt sa nachádza na 5. nadzemnom podlaží z celkových 8. nadzemných podlaží.

K bytu prislúcha vyhradené parkovacie miesto v podzemnej garáži, sprístupnené pomocou vstupovej karty. V bytovom dome sa nachádza taktiež práčovňa, ktorej služby je možné plne využívať.

Obývacia izba prepojená s priestrannou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. V chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s výborným úložným priestorom a veľký šatník vybavený výborným úložným priestorom. Spálňa vás tiež poteší priestranným úložným priestorom vo vstavaných skriniach. Kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatnou toaletou s umývadlom.

Byt je orientovaný na východ, zariadený klimatizačnou jednotkou Daikin, ktorá v letných mesiacoch zabezpečí príjemnú atmosféru.

Urban Residence je svojou polohou ideálnym dostupným miestom, z ktorého sa všade dostanete za pár minút. Do centra mesta prejdete pešo za 10 minút, na nákupy či na plaváreň sa dostanete za 5 minút a na výlet na Kolibu alebo do Karpát je to zhruba 20 minút. Lokalita je pohodlne dostupná pešo, mestskou dopravou a priamo z domu môžete vďaka novej cyklotrase vyraziť aj na bicykli.

V blízkosti Urban Residence nájdete všetko, čo potrebujete k životu. Je tu niekoľko nákupných centier, mestská plaváreň, poliklinika, základná škola a škôlka, dve vlakové stanice, lekárne, mestské záhrady aj zimný štadión.

Mesačné nájomné je 600 € vrátane parkovacieho stojiska. Energie sú 150 € na maximálne dve osoby. Celkové mesačné nájomné, vrátane energií a parkovacieho stojiska je 750 €

Províziu 750 € za sprostredkovanie prenájmu a právny servis hradí záujemca o nájom.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska