Kazanská, Bratislava - Podunajské Biskupice, okres Bratislava II

Predaj 2-izbového bytu na Kazanskej ulici v Bratislave

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 4
  • Počet podlaží 8
  • Úžitková plocha 52,78 m2

Informácie o ponuke č. 1132

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 2-izbový byt na Kazanskej ulici v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Nachádza sa na 3. poschodí zo 7 v bytovom dome s bezbariérovým prístupom a výťahom.

Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Následne kontaktujte nášho realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku bytu.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt je južne orientovaný a dispozične pozostáva z predsiene, 2 obytných miestností, z ktorých jedna disponuje francúzskym balkónom, kuchyne, kúpeľne a samostatnej toalety. Celková podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je 52,78 m2.

Predsieň bytu je priestranná, nachádza sa v nej vstavaná skriňa, botník a domáci telefón - vrátnik k vstupu do bytového domu. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. Okná sú plastové s interiérovými žalúziami. V obytných miestnostiach sú položené laminátové podlahy. V priedsieni, kuchyni a na toalete je dlažba.

V kúpeľni je umiestnená veľká rohová vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, nástenný rebríkový radiátor a práčka. Vedľa kúpeľne je samostatné WC. Spálňa je zariadená vstavanou skriňou, manželskou posteľou a detskou poschodovou posteľou.

Obývacia izba je príjemne presvetlená vysokými oknami s francúzskym balkónom, tým ponúka otvorený priestor. Prepojená je s praktickou a priestrannou kuchyňou. Predávaný byt je zariadený prakticky a jeho súčasťou sú: nábytok, kuchynská linka so spotrebičmi (odsávač pár, plynový sporák s elektrickou multifunkčnou rúrou, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra) a práčka.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2006 a kúpou, sa spolu s bytom, nadobúda aj spoluvlastnícky podiel na zastavaných pozemkoch bytovým domom. Bytový dom sa nachádza v zóne s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody a obchodné centrum, služby, MHD, pošta, banky, materské školy, základné a stredné školy, zdravotné stredisko, reštaurácie a kaviarne.

Vedľa bytového domu sa nachádza, detské ihrisko i zeleň a v dosahu sú napríklad aj jazdecká škola, Malodunajská cyklotrasa, Lesopark Vrakuňa a rozhľadňa. Všetko potrebné pre plnohodnotné bývanie a relax máte len na skok od bytového domu. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové.

Kúpu tohto 2-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii našej realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska